2020. február 26., szerda
Géza

Extra

A második hétvégén is tarolt a gangsta rap

Megőrizte első helyét a hétvégi észak-amerikai jegyeladásokban az ikonikus gangsta rap zenekar, az N.W.A történetét feldolgozó, Egyenesen Comptonból című zenés film, amely 56,1 millió dolláros bevétellel meglepetésre a kasszasikerlista élére került a múlt héten, forgalmazásának első hetében.

A Universal stúdió produkciójára forgalmazása második hétvégéjén további 26,8 millió dollár értékben váltottak jegyet az amerikai és a kanadai mozikban, így a film két hét alatt már 111,5 millió dollár összbevételt hozott. A produkciót F. Gary Gray rendezte 29 millió dolláros költségvetésből. Az N.W.A. tagjai, Dr. Dre és Ice Cube producerként működtek közre a filmben, amelyben Ice Cube-ot a fia, O’Shea Jackson alakítja.


A hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista második helyét továbbra is a Mission: Impossible – Titkos nemzet című akciófilm foglalta el 11,7 millió dollár bevétellel.

A hét premierfilmjei közül a Sinister 2 – Az átkozott ház című kisköltségvetésű horror szerepelt a legjobban 10,6 millió dollárra becsült bevétellel. A negyedik helyen egy másik premierfilm, a Hitman – A 47-es ügynök című akciófilm – a népszerű videojáték második megfilmesítésére tett kísérlet – futott be csalódást keltő 8,2 millió dolláros nyitóbevétellel. Érdektelenség kísérte a BeSZERvezve (American Ultra) című vígjátékot is, amelyre mindössze 5,5 millió dollár értékben váltottak jegyet.

Kapcsolódó Cikkek