2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Extra

Calvin Harris jobban keres mint Jennifer Lawrence

Calvin Harris skót lemezlovas Jennifer Lawrence Oscar-díjas amerikai színésznőnél is többet, becslések szerint évi 66 millió dollárt (17,8 milliárd forint) keres – derült ki a Forbes magazin listájáról, amelyet a világ legjobban fizetett lemezlovasairól állított össze.

A 31 éves Harris zenei producer, aki amellett, hogy olyan világsztárokkal dolgozott, mint Rihanna vagy Ne-Yo, az Armani-alsóruházat, -szemüvegek és -órák reklámarca is. Mostanában Taylor Swift énekesnővel randevúzik.


Harris zenei munkáival és reklámszerződéseivel keresett 66 millió dolláros becsült éves jövedelme meghaladja Jennifer Lawrence-ét is, aki a Forbes múlt heti, legjobban fizetett színésznőkről összeállított listáját vezeti évi 52 millió dollárral.

“Az elektronikus zene csillagászati magasságokba tör… Jókor voltam jó helyen” – mondta Harris a Forbesnak.

A skót DJ-t a francia David Guetta követi 37 millió dolláros jövedelemmel, a harmadik a holland Tiesto 36 millióval. Az első ötben két amerikai, Skrillex és Steve Aoki is helyet kapott, ők egyenként 24 milliót kerestek a becslések alapján.

A Forbes gazdasági magazin a 2015. június elseje előtti 12 hónap zenei, reklám- és egyéb jövedelmeit becsülte meg, az így kapott összegek alapján készítette el a DJ-k listáját.

Kapcsolódó Cikkek

 • Majka: Atikával ismét barátok vagyunk

  Majka: Atikával ismét barátok vagyunk

  Majka idén már nem vállal több televíziós munkát, ezt az évet szeretné a zenének szentelni. A számtalan koncert mellett új dalokkal is készülének Széki Attila Curtis-szel, akivel ugyanolyan mély barátságot ápolnak, mint a drogbotrány előtt.

 • Február 29. – A tehetséges emberek és a szerencse napja

  Február 29. – A tehetséges emberek és a szerencse napja

  Február 29-e az a dátum, amely négyévente csak egyszer van, így az ezen a napon szülöttek is csak négyévente ünneplik születésnapjukat. Világszinten közel ötmillióan vannak ők, köztük a háromszoros olimpiai bajnok Kovács Katalin is, aki a Lokálnak arról mesélt: hogyan is ünnepli ő a születésnapjait.

 • Koronavírus: senki ne utazzon fertőzött területekre!

  Koronavírus: senki ne utazzon fertőzött területekre!

  A kormány mindenkit nyomatékosan arra kér, hogy ne utazzon koronavírus által fertőzött területre. Közben kiderült, hogy a tenerifei karanténszállodában két idős és egy kisgyerekes család ragadt, a Lombardiában rekedt kamionsofőr jól van, a Japánban rekedt Diamond Princess óceánjárót pedig elhagyhatta a tünetmentes két magyar.