EUR: 338,64 Ft
CHF: 317,69 Ft
2020. február 27., csütörtök
Edina

Egyéb XVIII.kerület

Dévényi Tibi bácsi visszatér Lőrincre

Először lesz Retro Sörfesztivál a kerületben. Augusztus 14-16-ig a sörkülönlegességek kóstolásán túl folyamatosan lesznek programok a Kossuth téren. A helyi zenekarok mellett a Bon-Bon és Dévényi Tibi bácsi is színpadra lép. Utóbbi lapunknak elárulta, fiatalon inkább whiskeyzett, később azonban megszerette a sört. Viszont, mióta pocakot eresztett, keveset fogyaszt belőle. Megtudtuk, ennél azért több kötődése is van a sörfesztiválhoz.

Dévényi Tibor (Fotó: Máté Krisztián)

Dévényi Tibi bácsi újra a kerületben pörgeti a lemezeket (Fotó: Máté Krisztián)

– Három nagy ifjúsági park létezett, mikor fiatal voltam. A budai, a csepeli és a lőrinci. Ez utóbbiban is gyakran léptem fel, általában hetente kétszer is. Gyakorlatilag most térek vissza a kerületbe sok-sok év után. Ráadásul a mostani helyszín tulajdonképpen ugyanott van, ahol anno játszottunk. Jó zenét ígérhetek, igazi retro diszkó lesz. Gondolom, csinos lányok most is lesznek, hiszen akkor is voltak.


Kapcsolódó Cikkek

 • Mintha győztek volna: döntetlen

  Mintha győztek volna: döntetlen

  A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

 • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.

 • Tavaszváró töltött kacsa

  Tavaszváró töltött kacsa

  Az utolsó hivatalosan téli hónap végén – időjárástól függetlenül – már a márciusi tavaszra készülünk.