2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Extra

Díjat alapított barátja emlékére Norbi

norbi ottlakán ottó

Így emlékezett meg közösségi oldalán Norbi Ottóról

Barátját, üzlettársát gyászolja Norbi. A fitneszguru közösségi oldalán osztotta meg a váratlan tragédia hírét és azt is, hogy tisztelete és elismerése jeléül díjat alapít a 41 évesen elhunyt kétgyermekes Békés megyei családapa emlékére.

“Mostantól minden augusztus végén az Ottlakán Ottó Díjat azon üzlet tulajdonos kapja, aki éves munkája alapján a helyi lehetőségei szerint a legjobb fejlődést, vevői megelégedést éri el. Így emlékezünk meg Róla, hogy mindig velünk legyen. Isten Veled Ottó! Nyugodj békében! Emlékeinkben, munkánkban örökké élsz…” – írta a Facebookon Norbi, aki feleségével, Rékával a férfi temetésén is részt vett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.