EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 22., szombat
Gerzson

Egyéb XIII.kerület

Éjjel is pezsgett az élet a fürdőben

A Strandolók Éjszakáján ismét számos, remek programban lehetett részük a fürdőzőknek. Az országos kezdeményezéshez a Palatinus strandfürdő is csatlakozott, ahol a fergeteges freestyle kosárlabda show, break tánc bemutató, tornádó két keréken, avagy BMX show várta a látogatókat.

strandolók éjszakája vízipisztolycsata, vizes móka, arcfestés, buborékfújás, bohóc és bűvész kaland, kosálabda show, tánc és BMX bemutató, aquafitness és brazil táncoktatás, palatinus strand, nyár

Capoera-bemutatót is láthattak az érdeklődők (fotó:Keresztesi Balázs)

 

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.