EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 22., szombat
Gerzson

Extra

Elvis 80! A 3 legőrültebb teória a haláláról!

Mandatory Credit: Photo by Rex Features (1321052q) Elvis Presley's Bible With Handwritten Notes In Rare Auction To commemorate 35 years since the death of Elvis Presley a rare auction is being held with 100 of The King's most treasured possessions for sale - including his personal bible.  The 1,600 page, gold leather embossed bible was a Christmas gift in 1957 from his aunt and uncle Vester and Clettes Presley and is estimated to sell for GBP 15,000-GBP 20,000.  Omega Auctions spokesperson Paul Fairweather said: "The Holy Bible was Elvis Presley's most precious book throughout his life from Christmas 1957 to his final day. He read and wrote in this Holy Bible over many years."  The King of Rock 'n' Roll died on August 16 1977 and many of the items have never appeared on the market before.  Other highlights of the auction include Elvis owned clothes, jewellery, shoes and signed contracts.  The auction will take place at Omega Auction house of Stockport on Saturday September 8.  MUST CREDIT PICTURES TO: Omega Auctions/Rex Features For more information visit http://www.rexfeatures.com/stacklink/IFYQULWHIIdén lenne 80 éves a legendás énekes, akit 1977 augusztus 16-án találtak holtan a fürdőszobájában. A hivatalos verzió szerint szívroham végzett vele egészségtelen életmódja miatt. Hűséges rajongói azonban számos csavaros sztorit terjesztenek a Király haláláról.

Szúrta a CIA és az FBI szemét


Egyes elméletek szerint Richard Nixon elnöksége alatt az énekes állítólag a CIA-nak kémkedett. A megállapodás lényege az volt, hogy a bepoloskázott házában hatalmas bulikat, orgiákat szervezett és kompromittáló adatokat szolgáltatott hírességekről és politikusokról. Évek múltán Elvis már nagyon unta a spion szerepét és megfenyegette a CIA-t, hogy kitálal a nyilvánosság előtt. Sokak szerint ezért kellett meghalnia.

A Ku-Klux-Klán ölte meg származása miatt

Kevesen tudják, hogy Elvis részben indián származású volt. Halála idején a harmadik Ku-Klux-Klán működött, akik már nem csak a feketéket, de a spanyol, indián és zsidó származású embereket is üldözték az USA déli részein. Egyes rajongók szerint a Klán tagjai egy gyógyszerészt béreltek fel, aki megváltoztatta az énekes gyógyszereinek a tartalmát, ezzel előidézve a végzetes szívmegállást.

Még mindig él!

Megrendezték a halálát, elvitték az UFO-k, sikertelen öngyilkossági kísérlete után agykárosodása lett és már nem emlékszik korábbi életére vagy a volt neje, a Dallasból ismert Priscilla Presley kiszívta vérét és vámpír lett: csak néhány azokból az extrém teóriákból, melyek szerint Presley még mindig köztünk él, sőt, időről időre megjelennek hírek arról, éppen hol látták.

Kapcsolódó Cikkek