EUR: 337,93 Ft
CHF: 318,69 Ft
2020. február 24., hétfő
Szökőnap

Extra

Feleségül vette gyönyörű barátnőjét Cseh Laci – fotók!

Mostantól házasok vagyunk! – írta Cseh Laci a Facebook oldalára. Az úszó nemrég jött haza a kazanyi világbajnokságról, ahol aranyérmet szerzett 200 méteres pillangón és begyűjtött még egy ezüst és bronz érmet is. Az esküvő pedig nem is lehetne szebb megkoronázása ennek az óriási sikernek.

Cseh Laci augusztus közepén már beszélt arról hogy valószínűleg meglepetésesküvője lesz, aminek szervezését teljesen kedvesére, Diára bízta.  A pár nyolc éve boldog együtt, így nem csoda, hogy komoly lépésre szánták el magukat, hisz teljes a harmónia közöttük.


– Dia évek óta sokat segít, a felkészülés idején és a hétköznapokban egyaránt, cserébe én is próbálom könnyebbé tenni az ő életét – mondta korábban Laci.

A szerelemesek először egy úszóversenyen találkozott egymással.

– Ő hozta az érmeket a dobogóhoz. Tetszett nekem. Megkérdeztem, eljönne-e a verseny utáni bulira velem. Igent mondott – elevenítette fel az úszó, aki nyár elején az eljegyzésnél újabb igent kapott, ami reméli örökre szól. Dia csodálatos volt az esküvőn, nehezen lehet elképzelni szebbet: olyan volt, mint egy igazi hercegnő és látszott, hogy Laci milyen büszke rá.

cseh laci eskuvo2 facebook cseh laci eskuvo facebook

Kapcsolódó Cikkek