EUR: 334,48 Ft
CHF: 314,39 Ft
2020. február 17., hétfő
Donát

Egyéb

Filmes számokkal játszanak a mozirajongók

lost plakátSorsjegyesek, Lottózsonglőrök, A tökös, a török, az őr meg a nő – számtalan film foglalkozik a lottónyereménnyel. Van azonban két mozi, ami különösen népszerű a lottózók körében. Az egyik a Valami Amerika, ahol az 1, 2, 3, 4, 5 számokat játszották meg a főszereplők, ami végül telitalálatot ért.
– Sokáig minden egyes héten ezekkel a számokkal játszottam, de kiderült, hogy sok ismerősöm is ezt a taktikát követi, ezért azóta variálom az utolsó számot – mondta lapunknak Sándor, aki nyolc éve minden héten játszik.
– Szeretem a filmeket és bízom a szerencsémben is. Miért ne hozhatna ez a számsor egyszer nekem is milliókat? – veti fel. A játékosok másik kedvenc filmje a Lost című sorozat.
A Lost egyik kulcsszereplője a 4, 8, 15, 16, 23, 42 számokat ikszelte be. A sors furcsa fintora, hogy az elmúlt években – egy szám eltéréssel –  többször is kihúzták ezt a kombinációt. Legutóbb a Mega Million Lottery öt nyerőszáma közül négy megegyezett ezzel és több mint kilencezer Lost rajongó örülhetett, igaz fejenként csak 150 dollárnak ami mai árfolyamon 42 ezer forint.
Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.