EUR: 366,08 Ft
CHF: 346,06 Ft
2020. április 04., szombat
Izidor

Életmód

Grillezzünk Regnum finomságokat!

grillA SPAR és INTERSPAR üzletekben idén nyáron is különleges figyelmet fordítanak a grill termékek választékára. Az áruházak kínálatában egyaránt megtalálhatók a SPAR saját húsüzeme által gyártott, valamint a más szállítók által előállított, ismert grill áruféleségek.

A SPAR saját húsfeldolgozó üzeme meghatározó szerepet játszik az áruházak grilltermék kínálatában is. Idén 33 féle kiváló alapanyagból készült, sütésre előkészített pácolt és töltött húst, grillkolbászt és egyéb készítményt kínál a húsüzem a SPAR és INTERSPAR üzletekben a vásárlóknak.


A termékek egy része tálcás csomagolásban, más részük a kiszolgálópultban érhető el. A választékot tekintve, a korábbi nagy sikerű fűszerezett húsok mellett idén 12 új Regnum márkájú cikk került a pultokba. Többek között chilis, thai currys, amerikai BBQ ízesítésű sertés lapockát, tarját, karajt süthetünk akár szabad tűzön, akár a sütőben. Szintén újdonság az ún. JAGER –fokhagymás-paprikás – ízvilág.

Az elmúlt év slágertermékei – a tálcás Regnum fokhagymás és hagymás tarja szeletek – természetesen idén is megvásárolhatók az áruházakban. Biztos sikert érhetünk el csemetéink körében a Regnum kölyök grillkolbásszal, ami kifejezetten a gyermekek ízlése szerint készül és gyorsan megsüthető akár a szabadban, vagy akár a konyhában.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Élesztő aszalványból

  Élesztő aszalványból

  Sokan nem tudják, hogyan készíthetnek házilag élesztőt. Ez a tudomány akkor kerül leginkább előtérbe, amikor valamiért nem tudnak kimenni az emberek vásárolni és hirtelen kellenének a hozzávalók egy süteményhez.

 • Mindent a fülnek!

  Mindent a fülnek!

   A zene álomba ringat, kikapcsol, hobbi és információ egyszerre. Ennek a szabadidős tevékenységnek nagyon sokan és sokat hódolnak.

 • Alkossanak, rajzoljanak együtt!

  Alkossanak, rajzoljanak együtt!

  A rajzolás ősidők óta az egyik legérdekesebb önkifejezési forma. Mint tudható, a spanyolországi altamirai barlang tele volt rajzokkal, emberőseink így akartak üzenni a jövőnek.