EUR: 321,59 Ft
CHF: 282,55 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Életmód

Grillezzünk Regnum finomságokat!

grillA SPAR és INTERSPAR üzletekben idén nyáron is különleges figyelmet fordítanak a grill termékek választékára. Az áruházak kínálatában egyaránt megtalálhatók a SPAR saját húsüzeme által gyártott, valamint a más szállítók által előállított, ismert grill áruféleségek.

A SPAR saját húsfeldolgozó üzeme meghatározó szerepet játszik az áruházak grilltermék kínálatában is. Idén 33 féle kiváló alapanyagból készült, sütésre előkészített pácolt és töltött húst, grillkolbászt és egyéb készítményt kínál a húsüzem a SPAR és INTERSPAR üzletekben a vásárlóknak.


A termékek egy része tálcás csomagolásban, más részük a kiszolgálópultban érhető el. A választékot tekintve, a korábbi nagy sikerű fűszerezett húsok mellett idén 12 új Regnum márkájú cikk került a pultokba. Többek között chilis, thai currys, amerikai BBQ ízesítésű sertés lapockát, tarját, karajt süthetünk akár szabad tűzön, akár a sütőben. Szintén újdonság az ún. JAGER –fokhagymás-paprikás – ízvilág.

Az elmúlt év slágertermékei – a tálcás Regnum fokhagymás és hagymás tarja szeletek – természetesen idén is megvásárolhatók az áruházakban. Biztos sikert érhetünk el csemetéink körében a Regnum kölyök grillkolbásszal, ami kifejezetten a gyermekek ízlése szerint készül és gyorsan megsüthető akár a szabadban, vagy akár a konyhában.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek