2020. február 27., csütörtök
Edina

Egyéb

Még mindig lottózom!

Győr, 2015. március 8. Andraschek László hajléktalanból lett lottómilliomos és felesége, Anikó az Albaca nevű kávézójukban, Győrben 2015. március 8-án, a nyitás napján. Andraschek László egy éve 600 millió forintot nyert lottón. A férfi a kávézó bevételéből szenvedélybetegeket segítő alapítványt szeretne létrehozni. MTI Fotó: Krizsán Csaba

Andraschek László hajléktalanból lett lottómilliomos és felesége, Anikó az Albaca nevű kávézójukban.
MTI Fotó: Krizsán Csaba

Andraschek Lászlót 2013-ban az egész ország megismerte, ugyanis több mint 600 millió forintot nyert a skandináv lottón. Előtte hajléktalan volt és az utolsó forintjait is a szelvényre költötte. Azóta érthetően teljesen megváltozott az élete, de még mindig lottózik. A Lokál arra volt kíváncsi, hogy milyen tanácsot adna a jövendő magyar lottómilliomosoknak.

– Azt javaslom minden szerencsés nyertesnek,
hogy forduljon pénzügyi szakemberhez és tanuljon meg nemet mondani. Saját tapasztalatból tudom, hogy egy lottómilliomostól sokan kérnek pénzt, és mindenkinek nem adhat az ember. Az is biztos: Én mai napig lottózom, de nem fogok elkeseredni, ha többet egy forintot sem nyerek. Csak abban bízom, hogy minden szerencsés nyertes olyan nehéz helyzetben jut pénzhez, amilyenben én voltam.


Kapcsolódó Cikkek

 • Mintha győztek volna: döntetlen

  Mintha győztek volna: döntetlen

  A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

 • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.

 • Tavaszváró töltött kacsa

  Tavaszváró töltött kacsa

  Az utolsó hivatalosan téli hónap végén – időjárástól függetlenül – már a márciusi tavaszra készülünk.