2020. február 26., szerda
Géza

Életmód

Harsányi a szerettei számaival játszik

IMG_8368Az MTVA SzerencseSzombat című műsorának házigazdája maga is rendszeresen kísérti a szerencséjét. Bevált módszere, hogy valamelyik szerettének a születési évszámával játszik.

– Általában Marci fiam születési dátumával játszom. Ebből a megjátszott számaim a 20, 9, 3, 12 és a fiam aktuális életkora, vagyis most a 6. Ezt a szisztémát más rokonaim születési évszámaival is meg szoktam játszani. Azt a szabályt hoztam, hogy mindig az aktuális nyereményem a következő heti maximális keret, ezt nem szabad túllépni, mert könnyen áteshetünk a ló túloldalára – mesélte a kétgyermekes apuka, akinek a legnagyobb lottós nyereménye 140 ezer forint körül volt. Amit persze már nem játszott meg a rákövetkező héten. A lottózás mellett Levente rendszeresen tippmixezik. Bevallása szerint megvannak a szokásai, amelyektől nem szeret eltérni játék közben.


– Régen nem mutattam meg senkinek a Tippmix-szelvényemet. Mostanában az az új babonám, hogy a fogadás után nem nézem meg addig a meccseket, amíg véget nem érnek – mesélte.

– A családban Marci fiam áll még nagy barátságban a szerencsével. Legutóbb a brazil futballbajnokságot néztük, ő pedig egyszer csak bemondott hat döntetlent. Gondoltam legyen a gyereknek igaza, és megjátszottuk. Közel százezer forintot nyertünk a láthatatlan tippjeivel, úgyhogy elmondhatjuk, hogy az apjára ütött – viccelődött Harsányi.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megkezdődött a húsvét előtti böjt

  Megkezdődött a húsvét előtti böjt

  A katolikus hagyomány szerint húsvét mozgó ünnep, ezért minden évben máskor ünnepelik. A böjti időszak a 7. század óta hamvazószerdával kezdődik a keresztény egyházi naptárban. Az idén február 26-án vette kezdetét a húsvétot megelőző 40 napos böjt.

 • Erre jó a keserűsó

  Erre jó a keserűsó

  Nem minden só nátrium-klorid. A keserűsót is ehhez sorolja a közvélemény, azonban itt a magnézium sójáról van szó.

 • Le a foltokkal!

  Le a foltokkal!

  A környezettudatosan élők keresik a megoldásokat, hogyan lehet környezetbarát módon megoldani a szőnyegre került foltok kitisztítását.

 • Nemsokára összeáll a speciális artistaosztály

  Nemsokára összeáll a speciális artistaosztály

  Amint Kína egészségügyileg kockázatmentes ország lesz, megkezdheti a munkát a magyar artista osztály Pekingben – jelentette be Kovács Gábor Dénes képzési igazgató annak apropójából, hogy nemsokára elindul a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ programja, amelyben állami ösztöndíjjal, magyar artistaképző osztály indul Pekingben.