EUR: 338,46 Ft
CHF: 317,63 Ft
2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Aktuális

Így kezdik a sulit a sztárcsemeték!

SzulákLassan minden kisiskolásnak becsöngettek, és nincs ez másként a sztárcsemetéknél sem. Lássuk, ki hogyan várta az iskolakezdést!

Szulák Andreáéknál teljes a készültség


A színész-énekesnő kislánya, Rozina idén a harmadik osztályt kezdte. A kislány teljesen átlagos iskolában tanul, szülei ugyanis nem akarták, hogy  „sztárcsemetének” bélyegezzék meg a többiek. Andreának a nyár énekesként nagyon zsúfolt, így már előre kellett gondolkodnia, hogy minden meglegyen a tanszerlistából. – Elég korán, már augusztus elején elintéztük a bevásárlást, mivel az utolsó nyári hónap nekem nagyon mozgalmas a munka szempontjából. A sulikezdésre már minden készen állt, kihegyezve, kimosva, bepakolva, hogy elkezdhesse a tanévet – mesélte Andrea.

Patakyéknál decemberben újabb bevásárlás jön


Budapest, 2014. május 28. Pataky Attila rockzenész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában.  MTVA Fotó: Zih Zsolt


MTVA Fotó: Zih Zsolt

Az Edda frontembere már tapasztalt iskolakezdő, hiszen  39 éves nagyfia, Gergő után most a 12 éves Attilával készül a sulikezdésre. Patakynak idén nem csak a tanszerekre kellett gondolnia, ugyanis kisfia az elmúlt hónapokban közel tíz centit nőtt, így egy komplett új ruhatárat is be kellett szerezniük. – Már hamar megvettünk nagyjából mindent, csak apróságok maradtak az utolsó napokra. A legnagyobb kiadás most a fiam ruháinak cseréje volt, mivel Acsa széltében-hosszában egyaránt nagyon gyorsan nő. A suli mellett vízilabdázik, ezért folyamatosan változik a teste, így szerintem maximum karácsonyig húzzuk ezzel a ruhatárral – viccelődött az énekes.

Wolf Katiéknál nem a legdrágább a legjobb

wolf kati facebook2Kati több éve az Iskolakezdés együtt! kampány arca. Az énekesnő a szíve csücskének nevezte az Ökumenikus Segélyszervezetnél végzett önkéntes munkáját, hiszen kétgyermekes édesanyaként maga is tapasztalja, milyen fontos a gyerekek számára, hogy hogyan kezdik az iskolát.

– A lányaim közül egyelőre csak Janka iskolás, Luca idén lett nagycsoportos óvodás, ettől függetlenül neki is szinte ugyanúgy be kell vásároljunk füzetet, tolltartót, egyebeket, mint a nővérének. Nálunk nem menő minyon mosolyog a tolltartóról, Janka lómániás, lovagol is. Lucának pedig minden jó, ami rózsaszín.  Janka most kezd kiskamaszodni, úgyhogy a füzetein a csillogó-villogó színes pónikat felváltja az igazi lovakat ábrázoló kép. Ezekből csak mértékkel választ, és ő maga kéri, hogy a szebbikből csak egy-kettő legyen, a többi tantárgyhoz jó lesz a sima füzet is. Ő ilyen angyalka típus, és Luca ebben is igyekszik követni a nővérét – mondta. Az énekes édesanya hozzátette, önkéntes munkája miatt sokat beszélnek otthon a nehéz sorsú családokról, és bár Jankának nincs még erre rálátása, mégis nagy beleérző képességgel rendelkezik, és természetesnek tartja, hogy neki se mindenből a legdrágább legyen.

Kapcsolódó Cikkek