EUR: 335,53 Ft
CHF: 315,74 Ft
2020. február 17., hétfő
Donát

Egyéb XVIII.kerület

Itt a szeptember, kezdődik a Kóstoló!

Közeleg az ősz, és ezzel a kerület gasztro-közösségi fesztiválja, a Szeptemberi Kóstoló, amelyre idén is várják a főzőversenyen induló csapatok nevezését. A részleteket és nevezési lapot a www.szeptemberikostolo.hu weboldalon találják az érdeklődők.

Kóstoló főzés18

A civilek főzőversenyén különleges tűzön készült ételeket kóstolhatunk

unnamed

Van itt minden, mi szem-szájnak ingere

unnamed18

A Szeptemberi Kóstolón a gyerekek is jól szórakoznak

A Szeptemberi Kóstoló idén szeptember 4–6. között lesz a Bókay-kertben. A szombati főzőversenyre már várják a csapatok jelentkezését. Az ételeket szokás szerint szakmai zsűri bírálja el, amelynek élén Kovács Lázár kóstol. Vasárnap a gyerekek is megmutathatják, milyen főzőtudományt tanultak a szüleiktől. Az idei mottó, a Pálinkás jó reggelt!, tehát a rendezvény a kiváló magyar gyümölcspárlatok mutatja be.


– Az egykori bográcsverseny mára olyan minőségi szórakoztatást biztosító fesztivállá nőtte ki magát, amelynek kitüntetett helye van az eseménynaptárban; büszkén mondhatjuk, hogy a Szeptemberi Kóstoló mára Budapest legrangosabb eseményei közé tartozik – tudtuk meg a  programot szervező Városgazda 18-tól.

Az étel-ital kínálatot megfelelő program-menüsor is kíséri. Három színpadon zajlanak majd a koncertek, táncos előadások, sport-, gyerek- és családi műsorok. A pénteki nyitónapon például a hazai hard rock három nagy csapata: a Gesarol, a Mobilmánia csap a húrok közé.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.