EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 23., vasárnap
Alfréd

Életmód

Jakupcsek Gabi: Hinni kell a szerencsében!

Szexfóbiák és szexuális averzió beszélgetés Jakupcsek Gabriella     (Fotó: Máté Krisztián)

 (Fotó: Máté Krisztián)

Az MTVA műsorvezetője igazán szerencsésnek tartja magát, amióta egy nyereménynek köszönhetően elvihette a gyerekeit a párizsi Disneylandbe.


– Szerencsés vagyok, de azért nem az az igazi mázlista típus – kezdte a Lokálnak Jakupcsek Gabriella.
– Nem én nyertem meg a lottóötöst, de ha van két lehetőség, akkor én általában a jobbat szoktam választani. Hiszek a szerencsében és bízom abban, hogy be is vonzom – tette hozzá nevetve a műsorvezető, aki nem mindennapi nyereményéről is mesélt. – Körülbelül 25 évvel ezelőtt a volt férjemmel autónyereményünk volt a lottón. Óriási dolognak számított ez akkor, hisz legkevesebb három évet kellett várni egy kocsira. Emlékszem, egy Dacia volt a nyereményünk, ami akkoriban luxusautónak számított, és nagyon sokáig megvolt nekünk. Ezt igazából a férjem nyerte, de 15 évvel ezelőtt én voltam nagyon szerencsés. Egy játéknak köszönhetően elmehettünk a gyerekekkel a párizsi Disneylandbe. Soha életemben nem örültem még ennyire ajándéknak! Az utazást összekötöttük néhány nap városlátogatással is. Csodálatos volt, a fiúk pedig a mai napig emlegetik, ráadásul azt tervezik, hogy elviszik majd a kishúgukat is, hogy ő is átélje ezt a boldogságot – tette hozzá a tévés, aki szerencsét is szívesen ajándékoz a fiainak.
– Vettem már nekik nyereménybetétkönyvet és kitöltött lottószelvényeket is.  Még nem nyertek egyikkel sem, de még bármi megtörténhet. Azt gondolom, hogy a szerencséért tenni is kell és tényleg hinni kell benne. Éppen ezért vannak olyan nyereményjátékok is, amikre simán jelentkezem. Ugyanakkor nem a pénz a lényeg, hanem maga a nyeremény, a szerencse érzése!
paris disneyland2 paris disneyland

Kapcsolódó Cikkek