EUR: 335,40 Ft
CHF: 316,07 Ft
2020. február 18., kedd
Bernadett

Program

Mostohahősök – A Fantasztikus Négyes

POSTER ART in Fantastic Four (2015)  *Filmstill - Editorial Use Only*, Image: 252527027, License: Rights-managed, Restrictions: *Filmstill - Editorial Use Only*, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Film StillsA kétezres években már láthattuk a Marvel univerzumból importált négy szuperhős megmosolyogtató kalandjait. A borzasztó kritikák és a mérsékelt anyagi siker sem tántorította el a Fox stúdiót, hogy a nagy szuperhősdömping közepén újragondolják Mr. Fantasztikus, Láthatatlan nő, Fáklya és a Lény kalandjait egy sokkal sötétebb eredettörténet keretein belül.

A négy fiatal űrhajós egy szerencsétlen radioaktív baleset következtében szuper képességekre tesz szert. A hős négyes tagjai közös döntést hoznak, és a gonosz elleni küzdelemre teszik fel életüket. Az előzetes alapján rendkívül látványos nyári popcorn mozinak ígérkezik a film, már csak az a kérdés, hogy sikerült-e tényleg újraértelmezniük  a Marvel mostohahőseinek a kalandjait.


Tudta-e? 

  • A film sikerétől függ, hogy a Marvel sok millió dollárért visszavásárolja-e a jogokat a Fox stúdiótól, ezzel bevonva a négy szuperhőst a Bosszúállók-univerzumába.
  • Kezdetben olyan „nagyöregek” is kilincseltek Ben Grimm (A Lény szerepéért), mint Bruce Willis vagy Kiefer Sutherland.
  • Sue Storm (A láthatatlan nő) megformálására a Wall Street farkasa “jónőjét” Margot Robbiet nézték ki a producerek, de ő inkább a Tarzan című filmet választotta.
  • Az előző két film mérsékelt sikere miatt a költségvetést 120 millió dollárnál húzta meg a stúdió.

Kapcsolódó Cikkek