EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 22., szombat
Gerzson

Egyéb XVIII.kerület

Ösztöndíjat kapott a NOB-tól Vad Ninetta

Huszonöt magyar versenyző részesül a Nemzetközi Olimpiai Bizottság ösztöndíjában. Ennek kifejezett célja, hogy segítse azon nyári egyéni fiatal sportolók olimpiai felkészülését, kvalifikációját és részvételét, akik nemzetközileg kiemelkedő eredményekkel rendelkeznek, és komoly esélyük van kivívni a riói részvételt. A kiválasztott versenyzők 14 hónapon keresztül havi 430 dollárnak (120 ezer forint) megfelelő forintot kapnak három periódusban. Köztük van a bakui Európa Játékokon kajak-négyesben 500 méteren aranyérmet szerző, három éve a kerületben élő Vad Ninetta is.

Mingachevir, 2015. június 15. Az aranyérmes Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Vad Ninetta és Kárász Anna (b-j) a bakui I. Európa Játékok női kajak négyes 500 méteres versenyének eredményhirdetésén a Bakutól mintegy 300 km-re, nyugatra fekvő Mingachevirben 2015. június 15-én. (MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko)

Az aranyérmes Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Vad Ninetta és Kárász Anna (b-j) a bakui I. Európa Játékok női kajak négyes 500 méteres versenyének eredményhirdetésén (MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.