EUR: 339,42 Ft
CHF: 318,94 Ft
2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Program

Slash az Arénában lép fel

A világhírű szólógitáros, Slash és zenekara, a Myles Kennedy and The Conspirators november 18-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel – tájékoztatta az MTI-t a koncert magyarországi szervezője, a Live Nation.

A Grammy-díjas zenész a jelenleg zajló World On Fire elnevezésű világkörüli turnéja keretében érkezik Magyarországra, legutóbb a júliusi VOLT fesztiválon lépett fel, az Arénában utoljára 2013-ban koncertezett szintén Myles Kennedy zenekarával.


A fekete cilinderéről, sötét napszemüvegéről és göndör fürtjeiről ismert Slash-t negyedszázada a világ egyik legjobb gitárosaként tartják számon, több mint 100 millió eladott albummal büszkélkedhet. A Time magazin jelenleg a második helyen jegyzi Jimi Hendrix mögött a “minden idők legjobb gitárosai” listáján.

Sopron, 2015. július 2. Saul Hudson, művésznevén Slash, gitáros, a SLASH Ft. Myles Kennedy & The Conspirators együttes koncertjén a 23. Volt Fesztivál első napján a soproni Lővér kempingben 2015. július 1-jén. MTI Fotó: Nyikos Péter

MTI Fotó: Nyikos Péter

A Saul Hudson néven született zenész, filmproducer Guns N’ Roses-zal öt albumot rögzített, aztán kettőt Slash’s Snakepit nevű csapatával, és szintén kettőt a Velvet Revolverrel, amely a Guns N’ Roses háromötöde, hiszen Slash mellett Duff McKagan volt a basszusgitáros és Matt Sorum a dobos.


A Lenny Kravitz, Michael Jackson, Ray Charles vagy Stevie Wonder lemezein is közreműködött Slash első szólóalbuma 2010-ben, a második 2012-ben jelent meg. 2014-ben adta ki harmadik lemezét, World on Fire címmel, az album 17 dalt tartalmaz.

2013-ban mutatták be Slash első mozifilmjét, a Nothing Left To Fear-t, amelyben a zenész producerként működött közre. Produkciós cége kifejezetten horrorfilmeket készít, jelenleg is új projekten dolgoznak – olvasható a Live Nation szerdai közleményében.

A Slash: featuring Myles Kennedy and The Conspirators elneveztésű koncerten Slash mellett Myles Kennedy énekel, Todd Kerns basszusgitározik, Brent Fitz dobol, Frank Sidoris gitáron működik közre.

Kapcsolódó Cikkek