EUR: 337,86 Ft
CHF: 317,78 Ft
2020. február 25., kedd
Mátyás

Egyéb IV.kerület

Szevasz, családi terasz!

fotó:ujpestfec.hu

A családi teraszon mindenki jól érzi magát fotó:ujpestfc.hu

Az idény harmadik mérkőzésén végre megnyílit a „B” terasz a Szusza Ferenc Stadionban. Az Újpest FC-Békéscsaba 1912 Előre NB1-es mérkőzésre a „B” terasz bal oldalának közepén családok számára rendeztek be egy szektort, amely a „Szevasz terasz” nevet kapta –adta hírül az ujpestfc.hu Ezután egyébként minden hazai mérkőzésen ez a terasz várja majd a családokat, külön a gyerekeknek szóló programokkal, ahol az animátorokkal közösen töltött idő alatt nyereményekért lehet rajzolni, de részt vehetnek a kicsik egy címerkeresős játékban is, ahol a klub ikonikus címerét kell megtalálni a szektor székein. A gyerekprogramokban a játékosok is részt vesznek. Többek között Kabát Péter, Litauszki Róbert és Forró Gyula is tiszteletét teszi a lelátón, és szívesen válaszolnak a kérdésekre, de akár egy közös fotót is készíthetnek velük a családok.


Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.