EUR: 339,40 Ft
CHF: 319,21 Ft
2020. február 26., szerda
Géza

Extra

Továbbra is a mozik élén a gangsta rapperek

Megőrizte vezetőhelyét a hétvégi észak-amerikai jegyeladásokban az ikonikus gangsta rap zenekar, az N.W.A történetét feldolgozó, Egyenesen Comptonból című zenés film, amely forgalmazásának harmadik hétvégéjén 13,2 millió dollár bevételre tett szert.

A Jurassic World bemutatása óta ez az első film, amely három egymást követő héten vezeti a mozis toplistát, és ezzel belföldi jegyeladása elérte a 134,1 millió dollárt. A Universal stúdió ezáltal egy másik sikert is elkönyvelhet, mivel az Egyenesen Comptonból lett a legnagyobb bevételű zenés életrajzi film a Johnny Cash életéről 2005-ben bemutatott A nyughatatlan óta.


A jegyeladási listán azonban az alacsony költségvetésű vallási témájú dráma, az Alex Kendrick rendezte War Room történelmet írt, amely bemutatása hétvégéjén több mint háromszor annyi jegybevételre – 11 millió dollárra – tett szert, mint amennyiből a film készült. A film producere a rendező testvére Stephen Kendrick.

A War Room hárommillió dollárból készült és a Kendrick-testvérek, akiknek ez az ötödik közös filmjük, 4-5 millió dolláros bevételt reméltek a bemutató hétvégén. Előző négy filmjüket a Sherwood Pictures készítette – az utolsó 2011-ben A bátorság emberei volt. Ez az első alkotásuk, amely az önálló Kendrick Brothers Productions égisze alatt készült.

Kapcsolódó Cikkek