2020. február 25., kedd
Mátyás

Extra

Trükkösen tökéletes Liptai Claudia

Az élet tökéletes, higgyünk benne, hogy mi is azok vagyunk! – ezt írta bikinis fotója alá Liptai Claudia. A tv2 sztárja a facebookon, a Liptai Claudia hivatalos rajongói oldalra a tett fel egy tengerparti fotót, amelyen – rajongói nagy örömére – bikiniben pózol.

Úgy tűnik, a 42 éves díva elégedett az életével és saját magával is, legalábbis a képhez fűzött kommentjéből erre lehet következtetni. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy a fotó meglehetősen trükkös. Valószínűleg filterrel, vagyis egy speciális, kissé homályosító és ezáltal a szépséghibákat is elmosó beállítással készült, vagy utólag dolgozták meg kicsit a felvételt.


Az azonban vitathatatlan, hogy Claudia jó formában van. Ahogy posztjában is utalt rá, elégedett az életével, ebben nyilván annak is szerepe van, hogy újra rátalált a rég várt szerelem. Nemrég hozta nyilvánosságra, hogy egy cukrászdatulajdonos fiatalember rabolta el a szívét. Bár új párja nem tartott vele a nyaralásra, úgy tűnik, ez nem zavarta meg a tévés felhőtlen boldogságát. Clau két barátnője társaságában élvezi a horvát tengerpart nyújtotta örömöket és nem győzi világgá kürtölni, mennyire jól érzi magát.

https://www.facebook.com/LiptaiClaudiaHivatalos/photos/a.733861226641092.1073741825.529123350448215/1143984905628720/?type=1&theater

Kapcsolódó Cikkek

 • Íme az Amberjack legújabb klipje – Videó!

  Íme az Amberjack legújabb klipje – Videó!

  Az egyre ismertebb és népszerűbb Amberjack májusban megjelenő második albumának második dalát mutatta meg a közönségnek az On Your Knees után: A Promised Land egy szerelmes dal lett, de nem hollywoodi értelemben, sokkal inkább „amberjackesen”.

 • Ítélet! Harvey Weinstein bűnös

  Ítélet! Harvey Weinstein bűnös

  Bűnösnek mondta ki hétfőn egy New York-i bíróság esküdtszéke Harvey Weinstein bukott hollywoodi filmmogult nemi erőszak és szexuális támadás vádjában, ám felmentette őt a legsúlyosabb vádpont, a szexuális ragadozóként elkövetett erőszak vádja alól.

 • Pál Dénes: Szeretnénk Panninak egy kistestvért

  Pál Dénes: Szeretnénk Panninak egy kistestvért

  Pál Dénes a Dal 2020 műsorában tűnt fel új dalával, amit kislánya, Panni ihletett. A csodálatos hangú énekes a Lokálnak elmesélte, milyennek érzi az apaságot, és hogy mikor jöhet egy újabb baba.