EUR: 334,71 Ft
CHF: 314,61 Ft
2020. február 17., hétfő
Donát

Aktuális

Valami készül a Trigránitnál

Demján Sándor, Trigránit

Demján Sándor – már nem sokáig marad király?

Zártkörű sajtótájékoztatót hívott össze hétfő délelőttre a Trigránit Zrt., az eseményen Demján Sándor fontos bejelentést készül tenni. A nagyvállalkozóhoz köthető csoport az eseményről szóló meghívókat pénteken eljuttatta a kiválasztott orgánumok főszerkesztőinek.

A Lokál értesülése szerint Demján hétfőn arról fog tájékoztatni, hogy kiszáll a cégből és megválik a tulajdonrészétől. Ezzel kapcsolatban megkerestük a Trigránitot, ahol ugyan megerősítették, hogy hétfőn bejelentést tesznek, de annak tartalmáról nem kívántak további felvilágosítást adni. Csupán annyit mondtak, hogy az eseményt követően közleményben tudatják majd a részleteket a nyilvánossággal.


A Trigránit leginkább bevásárlóközpont- és irodaház-fejlesztésekben érdekelt piaci szereplő, az általa menedzselt komplexumok tavaly 64 millió fős látogatottságot generáltak. A vállalat tizennégy országban van jelen, amelyekben összesen közel 2,5 milliárd euró értékű projektet futtat, a tervezett beruházások értéke pedig eléri a négymilliárd eurót is. A társaság az utóbbi években nem volt különösebben aktív Magyarországon.

Kapcsolódó Cikkek