EUR: 336,95 Ft
CHF: 317,42 Ft
2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Egyéb XXIII.kerület

Vereséggel kezdte a szezont a Soroksár

Vereséggel debütált a kispadon Lisztes Krisztiánt váltó Albert Flórián. A hétvégén a Szolnok jobb helyzetkihasználásának köszönhetően 2-0-s győzelmével mind a három pontot elvitte a Haraszti útról a Soroksár elől.

– Eljutottunk helyzetekig, de egyszerűen nem tudtuk belőni őket. Nem vagyok elkeseredve, mert láttam olyan játékelemeket, amik visszaköszöntek a mérkőzésen – értékelt a találkozót követő sajtótájékoztatón Albert Flórián, akinek csapata szinte teljesen új kerettel vágott neki a labdarúgó másodosztályban a bajnokságnak. Folytatás szombaton, Csákváron.

Soroksár SC - Szolnok NBII-es bajnokság 1. fordulója, foci, futbal, (Fotó: Máté Krisztián)

Futbalett szolnoki és soroksári módra (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.