EUR: 335,64 Ft
CHF: 316,20 Ft
2020. február 18., kedd
Bernadett

Egyéb III.kerület

Viszlát éjféli mozizás

Megszűnnek az éjféli előadások az óbudai ágymoziban hétköznaponként – közölte a Lokál megkeresésére az egységet üzemeltető Buda Entertainment & Gastro szórakoztató központ. Az indok prózai, hétfőtől csütörtökig alig vonzottak nézőt az ilyen vetítések. Péntektől vasárnapig azonban továbbra is várják az éjféli mozizókat, ezeket az előadásokat változatlanul megtartják a jövőben is.

ágymozi, Óbuda, Buda Entertainment & Gastro

A jegyárakban sem terveznek változást, vagyis egy jegyért (két felnőtt és két gyermek belépője) változatlanul 5555 forintot kérnek el. Augusztus végéig a diákok ezer forinttal olcsóbban juthatnak hozzá egy-egy ágyhoz.


Mezei Judit marketingvezető arról is beszámolt, hogy a 2014. novemberi nyitás óta összesen 74 filmet adtak, a leglátogatottabb műsornak pedig – nem meglepő módon – A szürke ötven árnyalata bizonyult. Jól futott még az Elrabolva harmadik része és Az éhezők viadala is.

Leginkább a 20-as és 30-as éveiben járó korosztály körében számít népszerűnek a szolgáltatás.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.