2020. február 17., hétfő
Donát

Extra

Zoltán Erika: A válás nálunk szóba sem jöhet!

zoltánerika1Épp huszonöt éve kötötte össze életét az énekesnő Kátai Róberttel, akivel azóta is hűséges társai egymásnak. Persze, nem tagadják, apróbb viharok az ő életükben is előfordultak, de a válás gondolata egyikük fejében sem fordult meg soha.

 A hosszú, stabil házasság titkát nem lehet mindenkire érvényes pontokban összegyűjteni, Erika azonban pontosan tudja, náluk miért működhet immár évtizedek óta az, ami ma már ritkaságnak számít a sztárok körében.


– Szakmán sosem vitatkoztunk, de a nagy viharok is elkerülték a kapcsolatunkat. Érdekes, de csak a leghétköznapibb dolgokon tudunk összeveszni. Mindketten tudjuk azt is, milyen fontos időről időre valami újat becsempészni a kapcsolatunkba, és igyekszünk sok időt kettesben tölteni. És persze mondjuk ki: nem csak a romantika, de a testiség is fontos egy férfi-nő kapcsolatban. Talán ennek is köszönhető, hogy egyetlen vita után sem vágtunk olyat a másik fejéhez, hogy el akarok válni! – meséli kapcsolatukról Erika a Lokálnak. Bár negyed évszázada házasok, már több mint harminc éve ismerik egymást. Igaz, Erika először szó szerint kiadta későbbi férje útját. – Pontosan emlékszem az első találkozásunkra – folytatja nevetve. – 1983-ban találkoztam először Robival egy szórakozóhelyen, de még csak nem is nagyon beszéltünk. Három évvel később táncosokat kerestem az egyik fellépésemhez, aminek a válogatójára Robi is eljött. Akkoriban még fiatal és tapasztalatlan volt, úgyhogy elküldtem. Évekkel később egy bárban aztán újra találkoztunk, de akkor már más szemmel néztem ezt a gyönyörű, szálkás pasit. Hónapokig kerülgettük egymást, hisz én akkor még férjnél voltam, de végül menthetetlenül egymásba szerettünk.

Innentől kezdve viszont felgyorsultak az események: két hét után össze is költöztek, majd közösen elindították az E.C.D.S. Tánciskolát. A házassággal viszont több mint hat évig vártak.


– Én már voltam férjnél, megtapasztaltam milyen az, ha valakivel összekötjük az életünket. Két-három év volt, míg összekovácsolódtunk, addig nem erőltettem semmit, megvártam, hogy Robinak is fontos legyen ez a lépés. Ugyanebben az évben megszületett lányuk, Zoé, aki egy újabb fontos szakaszt indított el közös életükben.

És hogy miért nem született a ma már 17 éves Zoénak végül testvére? 

zoltánerika2– Ekkoriban mentünk először “kétfelé”, hiszen én otthon voltam a picivel, Robi pedig intézte az ügyeinket. Mire megszoktuk ezt az életet, előkerült a kistestvér gondolata is, de végül úgy láttuk jónak, hogy mi így hárman alkossunk egy kerek egészet – mesélte az énekesnő.

Az ezüstlakodalmat persze nem hagyják ünneplés nélkül: augusztus 29-én a Bikás Parkban egész napos, ingyenes családi rendezvénysorozattal osztják meg boldogságukat a rajongóikkal. Az össznépi bulin természetesen fellépnek tánciskolájuk növendékei, de meglepetésprogramokkal és sztárvendégekkel is készülnek. A nap hangulatfelelőse Erikáék jó barátja és kollégája Dj Dominique lesz.

Kapcsolódó Cikkek

  • Akusztikus elődöntőkkel folytatódik A Dal 2020

    Akusztikus elődöntőkkel folytatódik A Dal 2020

    Akusztikus elődöntőket rendeznek A Dal 2020 műsorsorozatban. A három élő válogató adásból továbbjutott tizennyolc előadó közül most szombaton kilencen lépnek színpadra a Duna Televízióban és a Duna World csatornán látható eseményen.

  • Hatalmas siker a premieren

    Hatalmas siker a premieren

    Ki gondolta volna még 1973-ban, amikor először vitték színpadra Adamis Anna és Presser Gábor szerzők művét, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musical előadást, hogy 2020-ban is szűnni nem akaró tapssal fogják ünnepelni ezeket a kiváló, korszakokon is átívelő, közkedvelt dalokat?