2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

50 éves lett a vatikáni bérgyilkos varázsló, Charlie Sheen!

Hollywood egyik legbotrányosabb sztárja ma ünnepli születésnapját. Charlie Sheen ötvenéves lett és a számtalan magánéleti botránya után is szórakoztató figura maradt. Sőt, egyesek szerint igazi popkulturális ikonná vált. Mi nem használnánk ilyen erős szavakat, de kétségtelen, hogy nem lehet szó nélkül elmenni mellette. Csak imádni vagy gyűlölni lehet!

CharlieSheenMarch2009

Charlie Sheen mindig is balhés volt, még érettségi előtt kirúgták az iskolából, mert már akkor problémája volt az alkohollal és a drogokkal.  Ha a tanulás nem is volt erőssége, a filmeket már gyerekkorától kezdve szerette. 9 évesen szerepelt először kamerák előtt, világsztár édesapja, Martin Sheen mellett. Első főszerepét 1986-ban kapta, A szakasz című háborús drámában. Később a Tőzsdecápák tette igazi sztárrá, aztán évekig elkerülték a jó filmszerepek. Csak egy sorozattal, a Két pasi meg egy kicsivel tudott visszatérni az élvonalba, de kezelhetetlen természete miatt innen is kirúgták. Ekkor kezdődött netes szárnyalása, elképesztő nyilatkozatait versbe foglalták:


Ez például a Puha célpontok címet viseli:

“Nézd, mivel küzdök, ember. / Bolondokkal küzdök / és törpékkel. / Puha célpontokkal küzdök, / és a bombázás úgy zajlik, / hogy alsógatyában vagyok, / még a reggeli első kávém előtt.”


Nemcsak irodalmi értéket láttak a nyilatkozataiban, de meg is zenésítették.

A Lokál most a jeles nap alkalmából összegyűjtötte a legdurvább aranyköpéseket:

“A haldoklás a bolondoknak való.”

“Elegem van abból, hogy úgy kell tennem, mintha nem lennék különleges, mintha nem egy rohadt menő rocksztár lennék a Marsról!”

“Egy vatikáni bérgyilkos varázsló vagyok” – ez a mondat kiborította a “boszorkányokat” is, egy Christian Day nevű kuruzsló kikérte magának a sztár állításait.

“Ha kölcsönadnám az agyamat 5 másodpercre, egyből visszaadnád, mondván úristen ez kezelhetetlen, kapcsoljátok ki a rohadékot!”

Charlie karon lőtte John Travolta feleségét

Az ötvenéves sztár igazi nőfaló, de sok nő egyenesen átkozza a napot amikor megismerkedett a sármőrrel.  A leghihetetlenebb kapcsolata Kelly Prestonnal volt, aki ma már John Travolta felesége. Sheen annak idején ugyanis karon lőtte a színésznőt, így kapcsolatuk véget ért. A színész később sem találta meg hosszú távon senki mellett sem a boldogságot, több asszonytól összesen öt gyermeke született.

Kapcsolódó Cikkek

  • 15 kiló a kis vízilólány

    15 kiló a kis vízilólány

    A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

  • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.