2020. február 21., péntek
Eleonóra

Egyéb XIII.kerület

Akár négymillió forint kamatmentes kölcsön is kapható kerületi lakásvásárlásra

Érdekes adatokat közölt a Bankmonitor, amely a lakásvásárlásokhoz igénybe vehető önkormányzati hitelekről ír. A statisztika szerint a lakáskeresők között a XIII. kerület az egyik legnépszerűbb célpont, ami nem véletlen, hiszen a

kerület fejlődése mellett itt a legmagasabb az igényelhető kamatmentes lakáskölcsön. A kimutatás szerint ugyanis akár négymillió forintot is kaphatnak a jogosultak kamatok és költségek felszámítása nélkül az önkormányzattól. Ennél a kölcsönnél alsó jövedelemkorlát is van, az igénylők egy főre jutó nettó jövedelmének el kell érni a havi részlet négyszeresét, de nem lehet több, mint a minimálbér háromszorosa.
Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.