EUR: 336,99 Ft
CHF: 317,24 Ft
2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Belföld

Az illegális migráció növeli a terrorveszélyt

Az illegális bevándorlás és a terrorizmus veszélye egymással szoros összefüggésben van – mondta Tuzson Bence, a Fidesz-frakció szóvivője vasárnap a fővárosban tartott sajtótájékoztatóján.

A szóvivő felhívta a figyelmet arra, hogy Magyarországra és az Európai Unióba illegálisan érkezők között terroristák is megbújhatnak, akik veszélyt jelentenek a társadalomra.

Emlékeztetett szeptember 16-ára, amikor felfegyverzett csoport támadt Röszkén a magyar rendőrökre, ami terrorcselekménynek minősült.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kiderültek a klímavédelmi akcióterv részletei

  Kiderültek a klímavédelmi akcióterv részletei

  Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédében jelentette be, hogy a kormány klímavédelmi akciótervet fogadott el. A program részleteit Palkovics László, az innovációs és technológiai miniszter ismertette tegnapi sajtótájékoztatóján.

 • Tüntetést szerveznek a sajtószabadságért

  Tüntetést szerveznek a sajtószabadságért

  Mondvacsinált indokokkal törölte a pestisrácok.hu összes YouTube-videóját a Google, ezért a szerkesztőség ma 17 órakor tüntetést szervez a multinacionális vállalat budapesti irodája elé (Budapest, Árpád fejedelem útja 26.

 • 5500 migráns próbált idén Magyarországra jutni

  5500 migráns próbált idén Magyarországra jutni

  Januárban és februárban 5500 tiltott határátlépési kísérlet volt a magyar határon, ami jelentős növekedés az előző év hasonló időszakával összehasonlítva – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1-en.