EUR: 356,31 Ft
CHF: 336,29 Ft
2020. március 28., szombat
Gedeon, Johanna

Extra

Balla Eszter: Három gyereknél megállunk

Balla Eszter gyermekeivel, Organikus ruhabolt megnyitó (Fotó: Máté Krisztián)

Balla Eszter gyermekeivel (Fotó: Máté Krisztián)

A színésznő két és fél hónapja adott életet harmadik gyermekének, Palkónak, de nemsokára újra láthatjuk a színpadon. Igaz, ezúttal hosszabb szünetet tart a karrierjében, ami nem is csoda: három gyerekkel nem egyszerű megoldani a mindennapokat.

Eszter és férje, Garas Dániel – a 2011-ben elhunyt Garas Dezső fia – immár három kisgyermeket nevelnek: Emma hatéves, Adél három, a legkisebb, Palkó pedig mindössze két hónapos múlt. Bár három picivel nem egyszerű megoldani a mindennapokat, Eszter ragyog a boldogságtól. – Kezdek belerázódni a háromgyerekes anyák szerepébe: én vezénylem le az estéket és a nappali teendőket is, így a színházba való visszatérésre egyelőre nem is gondolok – meséli nevetve Eszter, aki máris visszanyerte alakját. Nem is csoda, a három gyerek után való szaladgálás felér a rendszeres testedzéssel. – Pali szuperbaba, igazi harmadik gyerek: nagyon nyugis, hálás kisfiú, ám ennek ellenére úgy gondolom, hogy itt megállunk, negyediket már nem tervezünk. A színházzal kapcsolatban egyelőre csak annyit tudok, hogy úgy néz ki, az évad második felében visszaveszem a szerepeimet, de új darabot egyelőre nem vállalok. A Poligamy című musical után nagyon gyorsan visszamentem dolgozni, szerencsére Adél nagyon jó baba volt, de most már hárman vannak, így a családommal sem szúrhatok ki.


Eszter már pontosan tudja, bárhová indul is három gyerekkel, az gondos szervezést igényel. A kizárólag organikus anyagokból készült Kamorka gyerekruhák divatbemutatóját azonban nem tudta kihagyni.

Balla Eszter gyermekeivel, Organikus ruhabolt megnyitó (Fotó: Máté Krisztián)

Balla Eszter gyermekeivel (Fotó: Máté Krisztián)

– Biopamutból és organikus textilből készül még a cérna meg a gombok is, ami egy igazán természet közeli élményt ad a gyerekeknek. Ráadásul még jól is néznek ki a ruhadarabok. Szerintem kötelességünk a környezetünkkel foglalkozni, vegyük csak a szelektív gyűjtést, a nem túlzó zacskóhasználatot, de akár a tojástartó visszavitelével is tehetünk valamit a környezetünkért. Sokan mondják, hogy ez csak egy pici szeglete az egész ügynek, de erre akkor is figyelnünk kell és  nevelnünk a gyerekeinket.


Kapcsolódó Cikkek