EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 22., szombat
Gerzson

Extra

Bódi Margó: Egy jó asszony kiszolgálja az urát!

85_bodi_guszti

Forrás: www.bodiguszti.com

Bódi Guszti felesége, Margó agyi infarktusa után újra gőzerővel dolgozik, igaz, már kevesebb fellépést vállal, mint korábban. Állítja, a mostani anyagi biztonság nem feledtette el vele a származását és a hagyományait, amelyeket igyekszik átadni a menyeinek is.

Nem titok, Bódiéknak manapság nincsenek anyagi gondjaik. A mulatós énekesnő azonban állítja, soha nem felejti el, honnan jött és milyen hosszú út vezetett idáig…  – Kilencéves voltam, amikor édesanyám meghalt és közel sem éltünk abban a jólétben, mint most. Egyvalamit viszont sosem felejtek el, bármilyen gazdag is legyek, hogy honnan jöttem. Sokan azt képzelik, hogy dúskálunk a pénzben, de azt nem tudják, hogy azt a pénzt, amit a bulikon megkeresünk, vissza is forgatjuk a stúdiófelvételekre. Egy internetes lemez elkészítése több mint hárommillió forintba kerül, és ennek csak a töredéke jön vissza a videomegosztók reklámjaiból. Hétvégénként három-négy fellépést biztosan elvállalunk, régebben akár több is ment, de amióta Gusztival egészségügyi problémáink vannak, azóta lassítottunk – mesélte Margó a Lokálnak.


margo_bodi

forrás: www.bodiguszti.com

Két gyermekük, Csabi és Guszti már önálló életet élnek, Margó azonban anyósként fontosnak tartja a család összetartását és roma hagyományaik betartását. – Tudom, hogy sokaknak ez furcsán hangzik, de nekem például nem volt illendő elmenni szórakozóhelyre a barátnőimmel, nem úgy, mint a mai lányoknak. Sokan még az iskolát se járják ki, hanem korán férjhez mennek és családot alapítanak. A menyeim már modern lányok, elvégezték az iskoláikat és nyelvet tanulnak. A cég körüli papírmunkák nagy részét ők végzik, nagyon otthonosan mozognak ebben a világban. Emellett hét közben hatalmasakat főzünk együtt, ami napokig kitart mindenkinek. A legfontosabb tanácsom az volt a számukra, hogy egy jó asszonynak az a legfontosabb feladata, hogy kiszolgálja az urát – mondta a kétszeres nagymama.

Nem érinthetik egymást nyilvánosan


Margó és Guszti hagyományaikhoz híven nyilvánosan sosem érintkeztek a 39 éves házasságuk alatt, ám amikor az énekes meglátta beteg nejét a kórházi ágyon, azonnal sutba vágta szokásait. – Nem illendő ez nálunk, de emlékszem, mekkora félelem volt Gusztiban amiatt, hogy elveszíthet. A rokonságban sokan kaptak már infarktust és haltak meg 40–50 éves koruk között. Egyszer az egyik infúziós kezelésem alatt odajött és mindenki előtt megnyomkodta a lábamat – mesélte meghatottan Margó.

bódiék

Kapcsolódó Cikkek