EUR: 336,93 Ft
CHF: 317,21 Ft
2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Extra

Claudia és Nóra: Feszültség a színfalak mögött?

Liptai Claudia Ördög Nóra, TV2 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Liptai Claudia és Ördög Nóra, TV2-sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

Két gyönyörű műsorvezető, egy csatorna − amióta Ördög Nóra a TV2-höz igazolt, időről időre felröppen a pletyka, hogy a két sztár rivalizál, sőt egyenesen utálják egymást.  Claudia és Nóra azonban szemmel láthatóan nagyon jól kijött egymással a csatorna legutóbbi sajtótájékoztatóján.

− Úgy gondolom, hogy a sajtó generálta ezt a konfliktust kettőnk között − mondta lapunknak Ördög Nóra. − Pedig az az igazság, hogy akkor is jóban voltunk, amikor még nem voltunk egy csatornánál. Most, hogy egy hajóban evezünk, még szorosabb lett a kapcsolat. Nagyon jóban lettünk, de persze mindkettőnknek megvan a kialakult baráti köre, élete. Spontán nem hívom fel, hogy menjünk el kávézni, de amikor találkozunk, nemcsak a munka kerül szóba, hanem beszélünk a magánéletünkről, a gyerekekről is − teszi hozzá Nóra. A sajtótájékoztatón többek között az is kiderült, hogy Liptai Claudia a megújuló 50 milliós játszma című műsor háziasszonya lesz. Nóra a novemberben induló A Kocka című műsort vezeti majd, amely már meghódította Európát.


− Elhiszem, hogy izgalmasabb azt híresztelni, hogy rivalizálunk egymással, de a mi főnökeink pontosan tudják, hogy a karakterünkhöz milyen műsorok illenek. Soha nem fordult elő, hogy olyan műsort kaptunk volna, amit eredetileg a másik akart. Én nem lennék olyan hiteles Az 50 milliós játszmában, mint

Liptai Claudia Ördög Nóra, TV2 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Liptai Claudia és Ördög Nóra, TV2-sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

Claudia, A Kocka sokkal közelebb áll hozzám. Clau óriási egyéniség, gyors és nagyon spontán, amiért nagyon irigylem. Gyorsan felismeri a helyzeteket, és mindezt olyan humorral teszi, ami miatt pótolhatatlanná válik − tette hozzá Nóra. Claudia is elárulta, hogy mit tart kollégája erősségének.


− Sokkal érdekesebbek vagyunk, ha azt hiszik, rossz viszony van köztünk. Ezért vannak velünk kapcsolatban ilyen pletykák. Nórit nagyon régóta ismerem, még a másik csatornánál volt, amikor interjút készített velünk. Kijött hozzánk, amikor még együtt éltünk a volt férjemmel. Nórit nagyra tartom, sosem utáltam. Nagyon jó abban, amit csinál. Megbízható és gyönyörű. Szépnek látom mindig, aki kimozdíthatatlan a nyugalmából. Élő műsort vezetni óriási stressz, rajta pedig ilyenkor biztonságot látok. Én spontánabb, talán érzékenyebb vagyok. Ráadásul sokkal kevesebbet bakizik, mint én − nevetett Claudia.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ambrus Attila idősnek érzi magát még egy gyerekhez

  Ambrus Attila idősnek érzi magát még egy gyerekhez

  A Viszkisként elhíresült Ambrus Attila szemefénye a lassan egyéves Anna. Az egykori bankrabló úgy érzi sokkal érettebb lett az apaság által, és bár fiatalon több gyermeket szeretett volna, kora miatt számára az is hatalmas dolog, ha egyszem kislányát tisztességesen fel tudja nevelni.

 • Oscar-gála: a meglepetések estéje

  Oscar-gála: a meglepetések estéje

  Az idei Oscar-gála a nagy meglepetések estéje volt. Leonardo DiCaprio végre hivatalosan is bemutatta barátnőjét, egy koreai film, az Élősködők vihette haza a legjobb film díját, aminek sikeréhez ráadásul két magyar zeneszerző is hozzájárult.

 • Pély Barna: Nem akarok megbántani senkit

  Pély Barna: Nem akarok megbántani senkit

  Pély Barna gyerekkora óta imádja a színpadot. Szülei ezt könnyen megemésztették, ugyanakkor nem tagadják, hogy az ezzel járó létformának bizony vannak nehézségei. “A pozitívum, hogy legalább mindig van miről beszélni” – fogalmazott a Lokálnak a zenész, aki most A Dal zsűritagjaként igyekszik a feltörekvő tehetségeket biztatni: folytassák az útjukat, mert megéri.