2020. február 24., hétfő
Szökőnap

Program

Drámázó jóbarát – Boldogság bármi áron

Egy hollywoodi színésznő 40 fölött akarva-akaratlan elérkezik egy fordulóponthoz a karrierjében. A hatalmas gázsikat és felemás stílusú forgatókönyveket felváltják a kisebb költségvetésű, színészi kihívást jelentő munkák. Vannak, akik ezáltal újra tudták értelmezni a karrierjüket – Meryl Streep vagy Nicole Kidman –, de akadnak olyanok is, akik süllyesztőbe kerültek, mint Catherine Zeta-Jones vagy Renée Zellweger. A 46 éves Jennifer Aniston ezzel a filmmel érkezett válaszút elé, és az amerikai kritikák szerint igen erős alakítást nyújt ebben a keserédes drámában. A történet szerint egy lelkileg sérült nőt alakít, aki lassan már mindenkit kikészít maga körül, de egy fiatal anya halála rádöbbenti arra, hogy talán van kiút ebből az állapotból. Az igen elgondolkodtató filmet nemcsak a komolyabb műfaj kedvelőinek ajánljuk, hanem azoknak a Jennifer Aniston-rajongóknak, akik kíváncsiak a „drámázó” jóbarátra is.

Cake1

Tudta-e?


− A film költségvetése csupán hétmillió dollár volt. Összehasonlításképpen: Jennifer Aniston normál gázsija 15 millió dollár körül mozog.

− A Született feleségek Lynette Scavója, Felicity Huffman hosszú idő után újra egy filmben játszik férjével, William H. Macyvel.

− A film eredeti címe: Süti.

Kapcsolódó Cikkek