2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb

Édesburgonyás, áfonyás saláta

Hozzávalók:

2 db édesburgonya, 1 doboz ruccola, 1 zacskó mozzarella, 6 db koktélparadicsom, áfonya, olívaolaj, olaj.

Elkészítés:

Az édesburgonyát felvágjuk és olajban kisütjük.  Egy tálba halmozzuk a megtisztított ruccolát, felvágjuk a koktélparadicsomot,  kicsit vastagabbra szeljük a mozzarellát, majd jöhet az áfonya. Egy kis olívaolajjal elkeverjük, és a tetejére tesszük a sült, illatos édesburgonyát. Nemcsak küllemében más, mint a hagyományos krumpli, de sokkal édesebb az íze, ezért jól passzol a savanykás áfonyához. A különböző ízek szerelmeseinek ajánljuk.

afonyas salata

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • In memoriam Matus György

    In memoriam Matus György

    72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

  • Licitáljon, hogy segíthessen!

    Licitáljon, hogy segíthessen!

    A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

  • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

    Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

    A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

  • Cserkészek táboroztak

    Cserkészek táboroztak

    Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.