EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 23., vasárnap
Alfréd

Egyéb I.kerület XI.kerület

Együttműködnek a diplomáciai mesterképzésben

Balassi11

Masát András rektor és Hammerstein Judit főigazgató

Együttműködési megállapodást írt alá a gellérthegyi Balassi Intézet és az Andrássy Gyula Német Nyelvű Egyetem. A szerződést a Balassi Intézet képviseletében Hammerstein Judit főigazgató, az Andrássy Gyula Német Nyelvű Egyetem részéről Masát András rektor írta alá. A megállapodásnak megfelelően a Balassi Intézet vállalja, hogy szakmai gyakorlat céljából az Andrássy Gyula Német Nyelvű Egyetem Közép-Európa Tanulmányok Karának 2014-ben indított Közép-Európa Tanulmányok – Diplomácia mesterképzés hallgatói számára lehetőséget biztosít, hogy a működtetése alatt álló külföldi magyar intézetekben végezzék el szakmai gyakorlatukat.

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.