EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 23., vasárnap
Alfréd

Egyéb XXIII.kerület

Fussunk babakocsival!

Egyre több anyuka választja a rendszeres testmozgást annak ellenére, hogy kisbabája van. Rájöttek, hogy a babakocsit tolva kényelmes tempóban kocoghatnak, sőt ha többen összejönnek, még élvezetesebb lehet a baba-mama futás. A kerületben legutóbb Tóth Éva vállalkozott arra, hogy lejár futni a Molnár-szigetre gyermekével. Első alkalommal ezt egyedül tette, de bárki csatlakozhat hozzá. Érdemes felkeresni a Fuss babakocsival! dél-pesti csoportját a legnagyobb közösségi oldalon.

Fuss babakocsival_03_KB

(fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.