EUR: 338,49 Ft
CHF: 317,68 Ft
2020. február 29., szombat
Elemér

Extra

Gesztesi Károly: Sokkal jobban érzem magam a bőrömben!

fotó: Hadaghian István

fotó: Hadaghian István

Fél évvel a Tv2-től való távozása után  száznyolcvan fokos fordulatot vett Gesztesi Károly élete. Ma már fölös energiáit az edzőteremben vagy a konyhában vezeti le, a változás pedig szemmel látható, hiszen több mint tíz kilótól szabadult meg az elmúlt néhány hónapban.

Gesztesi az elmúlt fél évben a bulvárlapok céltáblája volt: közös megegyezéssel távozott a Jóban Rosszban című sorozatból, ráadásul magánéletével és életmódjával kapcsolatban egymást érték a folyosói pletykák. A színész így emlékezik vissza ezekre a viharos napokra.


– Rendkívül eltorzították a valóságot a lapok, illetve ezek a „nyilatkozók”, de ez már szerencsére a múlt, békében váltam el a csatornától. Egyébként pedig ami az ételt-italt illeti, minden ember annyit eszik-iszik, amennyit akar. Én hedonista vagyok, és ezt mindenki tudja rólam. A munkám minőségét viszont sosem veszélyeztetném egy pohár borért. Nem is engedhetném meg magamnak, hogy másnapos legyek, ugyanis december 29-ig minden napom teljesen be van táblázva – mesélte a Lokálnak a színész, akinek legtöbb idejét új akciófilmjének forgatási munkálatai kötik le.

IMG_5156 copy

Gesztesi a minap kirobbanó formában jelent meg a Miniatűr Piano bár megnyitóján. Bár egyéb elfoglaltságai miatt rövid ideig tartózkodott a megnyitón, szemlátomást jól érezte magát barátai és az esti, citrusos lúgosító vize társaságában. Szemmel láthatóan jó pár kilótól megszabadult, és a konditermet is igen gyakran látogathatja.


Budapest, 2012. augusztus 14. Gesztesi Károly színész, a DTK - D. Tóth Kriszta Show TV-felvételén, az MTVA 1-es stúdiójában.  MTVA Fotó: Zih Zsolt

Budapest, 2012. augusztus 14.
Gesztesi Károly színész, a DTK – D. Tóth Kriszta Show TV-felvételén, az MTVA 1-es stúdiójában.
MTVA Fotó: Zih Zsolt

– Nem tudom pontosan, mennyit fogytam, de az biztos, hogy több mint tíz kilót. Lassan visszafogyok a főiskolás méretemre, ami olyan száz kiló környékén volt. Számomra nagyjából ez az ideális állapot. Egy célt tűztem ki magam elé az utóbbi hónapokban, azt, hogy ennél feljebb ne menjen a mérleg mutatója. Reggelente kondizással kezdem a napomat, és sokkal jobban figyelek az étkezésre is. Különösebb oka nem volt az életmódváltásnak, nincs összefüggésben az alkohollal kapcsolatos híresztelésekkel, de tény, hogy egészségügyi szempontból sokkal jobban érzem magam, energikusabb lettem, így jobban bírom a dolgos hétköznapokat – mesélte lapunknak.

Az egészséges életmód nemcsak a színészt, de a gyermekeit is megfertőzte. Öt gyermek édesapjaként eddig is törekedett arra, hogy a lehető legjobbat adja gyerekeinek – különösen a kicsiknek, akikkel mára közös programmá vált a reggeli egészségkoktélok elkészítése.

– Lassan a gyerekeim is felfedezték, hogy egy reggeli turmix elkészítése és elfogyasztása is „buli” és jó családi program lehet. Ugyanez a helyzet az édességgel. Legújabb kedvenc elfoglaltságom a zabkekszkészítés lett a család számára. Ezt én is nyugodtam nassolhatom, mivel abszolút nem hizlal. A sport eddig se állt távol tőlük, de most, hogy újra jó példával állok előttük, még motiváltabbak lettek.

Kapcsolódó Cikkek