EUR: 317,77 Ft
CHF: 279,86 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Goztola Krisztina meghódította a fél világot

Itthoni tanulmányai után Londonban, majd az USA-ban tanulta a színészszakmát Goztola Krisztina. A színésznőt legutóbb az Avignoni Színházi Fesztiválon ismerték el Matei Visniec: A női nem mint csatamező című kétszereplős darabjáért, melyben olyan kérdéseket feszegettek partnerével, mint a nők elleni erőszak és az abortusz.

– Egy pszichológust játszom a darabban, ami saját magam számára is egy igen intenzív utazás és élmény volt. Igazán megható volt, hogy a zsűri díja után egy idős férfi jött oda hozzám, aki könnyeivel küszködve köszönte meg, hogy sikerült feldolgozni a bosnyák háború borzalmait – mesélte Krisztina.


Újra nyit a Miniatűr, Piano Bár, Wolf Kati, Kökény Attila, Csisztu Zsuzsa, Gesztesi Károly, Kelemen Anna, Cintia Dictator, Dér Heni

A magyar nézők az USA-ban nagy sikert aratott PainKiller Jane című sorozatból ismerhetik. Krisztina nagyon élvezi a filmes munkákat és szerinte bizonyos helyzetekben még előnyt is jelenthet akcentusa.

– Szeretik, ha egy színész több akcentussal tud játszani. A lényeg, hogy ne tudjanak beskatulyázni és valamiért egyedi legyen a beszédstílusod. Bennem eddig a producerek inkább a déliesebb temperamentumú nőket látták és ilyen típusú szerepeket osztottak rám –  mesélte Krisztina.

Kapcsolódó Cikkek

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.

 • Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis a hévégén jött ki az elvonóról, ahol több mint öt hetet töltött. Habár úgy érzi sikerült végleg leszámolnia drogproblémáival, a szakértő szerint még nem mondható gyógyultnak a rapper.

 • Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Plágium miatt kizárták A Dal szombati döntőjéből Petruskát és Help me out of here című dalát. Helyére Oláh Gergő lépett, aki úgy véli, hogy nem véletlen alakult így, biztos benne, hogy a Jóisten írta ezt a forgatókönyvet.