2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Gundel Takács Gábor: A szerencséért meg kell dolgozni!

Bár harminc éve ugyanazokkal a számokkal lottózik, anélkül, hogy valaha nagyobb összeget nyert volna, mégis szerencsés embernek tartja magát, hiszen szereti a munkáját, és a családja is egészséges.

gundel takacs gabor_fototkredit_MTVA_Galos_M_Samu(10)Azt hiszem, részben filozófia kérdése is, hogy az ember mit gondol, mennyire szerencsés az élete – kezdte a Lokálnak Gundi. – Azt szokták mondani, hogy annak van szerencséje, aki „megdolgozik” érte. Aki megteremti azt a helyzetet, amivel szerencsések lehetünk. Nem véletlenül van az a mondás, hogy segíts magadon, isten is megsegít. Erről eszembe jut a régi klasszikus vicc, hogy „Uram, adj egy esélyt… legyen telitalálatom az ötöslottón”, mire visszaszól az Úr: „ Te is adj nekem esélyt, vegyél egy lottószelvényt.” Szóval azt gondolom, hogy sohasem lesz szerencsés, aki otthon ül és várja, hogy Fortuna rámosolyogjon – tette hozzá a műsorvezető, akit arról is kérdeztünk, hogy szokott-e lottózni.


– Harminc éve lottózom, érdekes, hogy mindig ugyanazzal az öt számmal játszom. Nem családi számok, hanem évtizedekkel ezelőtt elhatároztam, hogy az első öt szám, ami „szembejön”, azok lesznek a szerencseszámaim. Az egyiket például egy rendszámtáblán láttam – mondta a tévés, akinek élete legnagyobb nyereménye egy egyhetes tunéziai út volt.

– Összességében nincs semmi okom panaszra. Szeretem a munkámat, és a családom is egészséges. Nem tehetek szemrehányást az életnek, mert „mindig másoknak hozott szerencsét”. Igazságtalan lenne, ha bármi hiányérzet lenne bennem…

Gundel Takács Gábor és családja    (Fotó: Máté Krisztián)

Gundel Takács Gábor és családja (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • 15 kiló a kis vízilólány

  15 kiló a kis vízilólány

  A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

 • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

  Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

  Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.