EUR: 337,63 Ft
CHF: 318,39 Ft
2020. február 25., kedd
Mátyás

Belföld

Huligánok randalíroztak Budapesten

Tizennyolc emberrel szemben indult eljárás a péntekre virradóra Budapest belvárosában történt randalírozás miatt; 16 ember ellen garázdaság, kettő ellen hivatalos személy elleni erőszak miatt – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője péntek délelőtt a rendőrség sajtótájékoztatóján.

Csiszér-Kovács Viktória elmondta: éjfél után egy 100-120 tagú csoport kezdett randalírozni, a Dob utca felől az Erzsébet tér irányába haladtak. A történtek során több rendőrautót is megrongáltak, egy rendőr pedig könnyebben megsérült.

Budapest, 2015. szeptember 4. Megrongált rendőrségi járőrautó 2015. szeptember 4-én Budapest V. kerületében, a József Attila utcában, az Erzsébet tér közelében, ahol éjszaka egy100-120 főből álló csoport tagjai randalíroztak. Több médium arról írt, hogy a magyar-román Európa-bajnoki labdarúgó-mérkőzésre "hangoló" magyar ultrák nekiestek a meccsre érkezett vendégszurkolóknak. MTI Fotó: Lakatos Péter

Budapest, 2015. szeptember 4.
MTI Fotó: Lakatos Péter

A Budapesti Rendőr-főkapitányságon külön nyomozócsoport alakult az ügy kivizsgálására és felvételeket elemeznek a további gyanúsítottak beazonosítása érdekében.

Kapcsolódó Cikkek