EUR: 338,49 Ft
CHF: 318,72 Ft
2020. február 27., csütörtök
Edina

Egyéb IX.kerület

Már igényelhető a karácsonyi támogatás

karácsonyFerencváros önkormányzata kérelemre karácsonyi támogatást nyújt az alábbiakban részletezett feltételeknek megfelelő, kerületi lakóhellyel rendelkezők részére:

– nyugdíjasoknak,

– tartósan vagy súlyosan beteg gyermekét nevelőknek,

– három- vagy ennél több gyermekes család részére,

– az időskorúak járadékában,valamint egészségkárosodására tekintettel aktív korúak ellátásában részesülő személynek, amennyiben a családban az egy főre jutó havi jövedelem nem éri el az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 300 százalékát, azaz a 85 ezer 500 forintot.

A karácsonyi támogatás iránti kérelem szeptember 15-től november 30-ig nyújtható be. A formanyomtatványok a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatain kérhetőek, ahol egyúttal a kérelmeket is le lehet adni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mintha győztek volna: döntetlen

  Mintha győztek volna: döntetlen

  A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

 • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.

 • Tavaszváró töltött kacsa

  Tavaszváró töltött kacsa

  Az utolsó hivatalosan téli hónap végén – időjárástól függetlenül – már a márciusi tavaszra készülünk.