2020. február 23., vasárnap
Alfréd

Külföld

Megrendszabályoznák Obamát menekültügyben

Az amerikai kongresszus visszavenné Obamától a menekült-befogadás ellenőrzését – írja a 888.hu.

A portál szerint a republikánusoknál betelt a pohár: megelégelték, hogy a puhakezű Obama fűt-fát honosítana. Az információik szerint a republikánus képviselők egy olyan törvényjavaslat benyújtását tervezik, amely megálljt parancsolna Obama menekültpárti politikájának.  Ezekben többek között olyan konkrét lépésekben szigorítanának, hogy bármilyen menekült befogadásához a képviselőház és a szenátus jóváhagyására lenne szükség.

A teljes hír a 888.hu portálon olvasható!

Kapcsolódó Cikkek

 • Bernie Sanders vezet a demokraták versenyében

  Bernie Sanders vezet a demokraták versenyében

  Bernie Sanders vermonti szenátor megerősítette vezető szerepét a demokrata elnökjelölt-aspiránsok körében, az első részeredményekből ugyanis az derült ki, hogy több mint 40 százalékos támogatottsággal ő a várható győztese a szombaton Nevadában megtartott demokrata párti jelölőgyűléseknek (caucusoknak).

 • Koronavírus: ötvenezer ember karanténban Olaszországban

  Koronavírus: ötvenezer ember karanténban Olaszországban

  Az olasz fegyveres erők katonái ellenőrzik a vesztegzár alá helyezett észak-olaszországi önkormányzatokból kivezető utakat, az érintett térségben leállították a vasúti és a helyi tömegközlekedést, valamint kaszárnyákat készítettek elő, ahol a fertőzés esetleges terjedésével további személyeket tudnak karanténba helyezni.

 • Koronavírus: egyre több az olaszországi fertőzött

  Mintegy negyvenre emelkedett szombat délre a koronavírus-fertőzöttek száma Olaszországban, az első olyan európai országban, amelynek saját állampolgárai haltak meg a tüdőgyulladást okozó vírus következtében.