EUR: 338,69 Ft
CHF: 318,55 Ft
2020. február 27., csütörtök
Edina

Egyéb

Milliókat nyert a totón Aurelio

aurelioPontosan 2,2 millió forintot nyert a ValóVilág nyertese, Aurelio. A 23 éves srác tizennégy meccset tippelt meg helyesen a totón. Nemrég ugyanis Európa-bajnoki futballselejtező volt, és úgy tűnik, a szerencse újra Aurelio mellé állt, aki azt nyilatkozta, hogy néhány százezret biztosan elkölt majd ruhákra, hiszen már régen volt az egyik kedvenc luxusruhaüzletében. Ahogy fogalmazott, ez az összeg sem kenyérre kellett neki. Voltak olyan hozzászólók, akik szerint a fiatal tévés nem érdemelte meg a nyereményét, de ebből is látszik: próbálkozni kell és bárkinek lehet szerencséje!  A totónál a minimális részvételi díj egyébként normál fogadás esetén 140 forint, kombinációs fogadás esetén 210 forint.

Kapcsolódó Cikkek

  • Mintha győztek volna: döntetlen

    Mintha győztek volna: döntetlen

    A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

  • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

    Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

    A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.