2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Modellből lett időjós Brockhauser Barbara

Az MTVA gyönyörű meteorológusa már igen fiatalon érdeklődött a természettudományok iránt, de az igazi lökést egy hollywoodi szuperprodukció adta meg későbbi karrierválasztásához. – 2004-ben, gimnazista éveim alatt mutatták be a Holnapután című katasztrófafilmet, ami a klímaváltozás következményeire hívta fel a figyelmet. A klímakutató főhős által fogalmazódott meg bennem véglegesen, hogy ezzel szeretnék foglalkozni – mesélte lapunknak Barbara.

spanyolorszagAz ELTE Természettudományi Kara mellett a nyári szünetekben modellkedéssel is foglalkozott a csinos időjós. Itthoni munkáin kívül Európa számos országában ismerhették meg emberek milliói az arcát. – A legkedvesebb helyeim London és Spanyolország voltak modellkarrierem során. A tévés szereplés óta már nem foglalkozom modellkedéssel, de egy, számomra igen kedves és izgalmas munkám még nem jelent meg. Egy itthon is forgalmazott ismert hajfestékmárka egyik arca lettem.


Barbara a tévé előtt a Központi Fizikai Kutató Intézet munkatársaként dolgozott – ahol jelenleg a doktoriját írja –, majd innen jelentkezett az MTVA nyílt castingjára, végül fél évvel ezelőtt állást kapott. – Nem éreztem azt, hogy nekem a modellkedésből  előnyöm vagy hátrányom származna. Nagyon jó és izgalmas a mostani feladatom, ami számomra is tartogatott kihívásokat, mivel teljesen másképp kell hitelesnek lennem a tévében, mint a modellszakmában – tette hozzá.

Brockhauser.Barbara.2015.06.07.val2

Kapcsolódó Cikkek

 • 15 kiló a kis vízilólány

  15 kiló a kis vízilólány

  A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

 • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

  Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

  Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.

 • Enyhe idő miatt szenvednek az allergiások

  Enyhe idő miatt szenvednek az allergiások

  A vártnál hamarabb, már február elején megkezdődött az idei pollenszezon. Az allergológus szerint az elviselhetetlen tünetek azonban csak márciustól jelennek meg, így nem árt, ha addigra felkészítjük a szervezetünket.