EUR: 340,01 Ft
CHF: 319,63 Ft
2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Egyéb II.kerület

Összejöttek a családok

Pasaréti családi nap ( Fotó_ Sáfár Tibor)

Fakecskén lovagolni se kutya!

A Pasaréti Ferences Alapítvány hatodik alkalommal rendezte meg a Pasaréti Családi Nap programsorozatot. Az egész napos találkozón benépesült az itt élőkkel a Kájoni Közösségi Ház és udvara.

Pasaréti családi nap ( Fotó_ Sáfár Tibor)

Paprikajancsi csúzlizdáját a lányok is kipróbálták

– Mindig az a célunk, hogy a környék lakói a változatos eseményekben bővelkedő, jó hangulatú összejövetelen közelebb kerüljenek egymáshoz, jól érezzék magukat, jobban megszeressék a második kerületnek ezt a részét, a lakóhelyüket – mondta el a Lokálnak Stark Zsófia, a Pasaréti Ferences Alapítvány igazgatója és titkárnője, a rendezvény főszervezője. A szombat délelőtti program a kisgyerekekkel érkező családokat szólította meg, változatos időtöltési lehetőségeket kínálva minden korosztálynak. A gyerekek remekül szórakoztak Paprikajancsi csúzlizdájánál, és nagy élvezettel vettek részt a Zurgó Együttes táncházában és játékaiban. A nagyméretű Légvárnak éppúgy sikere volt, mint a különféle kézműves foglalkozásoknak. Délután egy pasaréti lakos, Sárosi István gyűjteményéből nyílt képeslap-kiállítás. Este a templomban Kelemen József, az ulmi székesegyház orgonaművésze adott koncertet – számolt be Stark Zsófia.


Pasaréti családi nap ( Fotó_ Sáfár Tibor)

Az alapítvány igazgatója hozzátette, az év folyamán rengeteg programjuk van, amelyek mindegyike megtalálható a www.pfa.hu honlapon. Előadásaikra, a baba-mama programokra, tornára, koncertre, kiállításra egyaránt szeretettel várnak mindenkit a közösségi házba.

Pasaréti családi nap ( Fotó_ Sáfár Tibor)

Mindenki keresett magának izgalmas elfoglaltságot

Kapcsolódó Cikkek