2020. február 23., vasárnap
Alfréd

Külföld

Pisztollyal szelfizett, lelőtte magát

Lelőtte magát egy 19 éves amerikai férfi, aki egy töltetlennek hitt talált pisztollyal készített magáról fotókat.

A houstoni Deleon Alonso Smith véletlenül nyakon lőtte magát a fejéhez tartott pisztollyal szelfizés közben houstoni otthonában – közölte a rendőrség. A baleset kedden történt, a férfi csütörtökön kezdte volna meg egyetemi tanulmányait.


A szerencsétlenül járt szelfiző két kisgyermeket hagyott maga után.

Szerte a világon számos szelfizés végződik balesettel, olykor végzetessel. Tavaly ketten vesztették életüket az amerikai Colorado államban egy olyan repülőgép-balesetben, amelyhez a hatósági vizsgálat szerint szelfizés vezetett. Ugyancsak tavaly Portugáliában két lengyel turista halt szörnyet, amikor szelfizés közben lezuhant egy meredek szikláról.

Oroszországban, az Ural-hegységben júniusban két férfi halt meg, mert szelfizés közben felrobbant a kezükben egy kibiztosított kézigránát, júliusban egy 21 éves egyetemista lány az egyik moszkvai hídon szelfizve zuhant a mélybe és halt szörnyet.

Moszkvában is fejbe lőtte magát egy lány fegyverrel való szelfizés közben, de ő túlélte a balesetet. Oroszországban a nagyfeszültségű távvezeték is legalább két szelfiző kamasz halálát okozta.

Kapcsolódó Cikkek

  • Koronavírus: ötvenezer ember karanténban Olaszországban

    Koronavírus: ötvenezer ember karanténban Olaszországban

    Az olasz fegyveres erők katonái ellenőrzik a vesztegzár alá helyezett észak-olaszországi önkormányzatokból kivezető utakat, az érintett térségben leállították a vasúti és a helyi tömegközlekedést, valamint kaszárnyákat készítettek elő, ahol a fertőzés esetleges terjedésével további személyeket tudnak karanténba helyezni.

  • Koronavírus: egyre több az olaszországi fertőzött

    Mintegy negyvenre emelkedett szombat délre a koronavírus-fertőzöttek száma Olaszországban, az első olyan európai országban, amelynek saját állampolgárai haltak meg a tüdőgyulladást okozó vírus következtében.