2019. január 21., hétfő
Ágnes

Életmód

Plasztikaláz: a nők az arcuk, a férfiak a péniszük miatt fekszenek a kés alá

, Image: 3025454, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, BilderLounge

Van, aki abban hisz, hogy a méret a lényeg (Profimedia/RedDot)

Aki azt hiszi, hogy csak a nők fekszenek kés alá a szépségük érdekében, alaposan téved.  A férfiak ugyanis manapság ugyanúgy tudják, hogy a szépségért bizony néha szenvedni kell, mint a nők. Persze a hangsúlyok náluk máshol vannak: a legnépszerűbb esztétikai  beavatkozás esetükben a péniszvastagítás.

A nők még mindig a mellimplantátumokra esküsznek, de kedvelt fiatalító eljárás a klasszikus botox, és a hyaluronsavas feltöltések mellett újabban a Drakula terápia, a zsírtöltés, a szálbehúzások, az ultrahangos vagy rádiófrekvenciás kezelések is egyre népszerűbbek. A férfiaknál azonban továbbra is a méret a lényeg. Na de vajon mit tehet egy sebész ott, ahol a természet csődöt mondott?


, Image: 47962847, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Corbis

Az ajakfeltöltés „ebédidős beavatkozás” (Profimedia/REdDot)

– Az intim műtét lényege, hogy a test más részéből zsír távolítunk el, és ezt helyezzük bele a péniszbe – magyarázta az eljárás menetét dr. Falus György plasztikai sebész. – Maximum ötven köbcentit lehet beültetni, de az eredmény igen látványos. Ám ez csak a körfogaton tud segíteni, a hosszúságon nem. A hölgyek továbbra is a mellnagyobbítást és az arcfiatalító kezeléseket keresik. Számos beavatkozás létezik, ezért minden esetben előzetes konzultációra van szükség. A hagyományos és az újabb fiatalító kezelések  mindegyike más célt szolgál.

Manapság ezek a beavatkozások viszonylag elérhető árúak. A kozmetikai jellegű arckezelések néhány tízezer forintos tételek, és „ebédidős beavatkozásoknak” minősülnek, vagyis nem altatásban és rövid idő alatt végzik el. A mellimplantátumok és a péniszvastagító beavatkozások háromszázezertől ötszázezer forintig terjednek, ám a határ a csillagos ég, a szakembertől és az implantátum minőségétől függően.


Kapcsolódó Cikkek

 • Jön az eddigi legvadabb Mustang: a Shelby GT500

  Jön az eddigi legvadabb Mustang: a Shelby GT500

  Bár a történelem nem azt bizonyítja, hogy a Mustang márkanév elfáradt volna az autótörténelmi modell közel 55 éves sikersorozata alatt, de a Fordnál ügyelnek is rá, hogy rendre új lendületet adjanak a legenda továbbgördülésének.

 • Ingyen sütizhet, aki itt szobabiciklizik

  Ingyen sütizhet, aki itt szobabiciklizik

  Hosszú várakozás után megnyílt a kibővített Fitlife Cukormentes Cukrászda a budapesti Király utcában. Az immár 27 férőhelyes cukrászdában bárki kényelmesen elfogyaszthatja kedvenc süteményét.

 • Bővül a MOL Limo-zóna

  Bővül a MOL Limo-zóna

  Ígéretéhez híven bővítette szolgáltatási területét Budapest legnagyobb közösségi autmegosztó szolgáltatása a MOL Limo. A MOL Limo az alig egy évvel ezelőtti indulás után néhány hónappal már 35 ezer felhasználóval dicsekedhetett, akik idén már a főváros 4 további részen élvezhetik a limózást.

 • Óvatosan az új évi absztinenciával!

  Óvatosan az új évi absztinenciával!

  A hosszú tél kritikus az alkoholproblémákkal és más szenvedélybetegséggel küzdők életében, a szakember mégis arra int: az újévi fogadalom miatti leszokás nem hatékőny, a függőknek segítségre van szükségük, akiknek pedig nincs ilyen gondjuk, azoknak fogadalom sem kell, legfeljebb kidobják a maradék piákat otthonról.