2020. február 23., vasárnap
Alfréd

Egyéb XVIII.kerület

Sportos hétvége volt

Mozgalmas hete volt a kerületnek. Sportízelítőt tartottak a Bókay-kertben, bemutatkozott a kerület futsalegyüttese az NB II-ben, míg a PLER kézilabdacsapata a Gyöngyöst látta vendégül a Lőrinci Csarnokban. Ezen a héten ráadásul még a Városgazda Utánpótlás Akadémiája is toborzót tart.

Ötödször rendezték meg a kerületi sportágválasztót, azaz a Sportízelítőt, ahol közel ötven egyesület tartott bemutatót az érdeklődőknek.


Sportízelítő a Bókay-ban

Mutatom, így kell!

Sportízelítő a Bókay-ban

Mindenki talált kedvére való sportágat (fotók: Keresztesi Balázs)

 

A PLER-Budapest kézilabdacsapata továbbra is pont nélkül áll a bajnokságban, miután sok hibával játszva kikapott a Gyöngyös együttesétől. Pénteken Mezőkövesden lép pályára Hutvágner István együttese, majd hazai pályán legközelebb szeptember 25-én 18 órakor, amikor az Eger együttese érkezik Lőrincre.

(fotó: Tóth Noémi)

Tóth Patrik is mutatja, még mindig hiányzik az első két pont (fotó: Tóth Noémi)

A lőrinci sportcsarnokban debütált a kerületi futsalcsapat. Az NB II nyitófordulójában a Városgazda Utánpótlás Akadémia a Magyar Máltai Szeretetszolgálat csapata ellen három perccel a lefújás előtt már 5–1-re is vezetett, a vendégek azonban jól hajráztak, és háromszor is bevették a kerületi kaput, ám a lefújás pillanatában 5–4-et mutatott az eredményjelző.

 

A Vilmos Endre Sportcentrum ad otthont szombaton a Városgazda Utánpótlás Akadémia újabb toborzójának, az érdeklődők az egyesület valamennyi szakosztályával, sportágával megismerkedhetnek, s akár megtehetik az első lépést egy világverseny dobogója felé.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.