EUR: 337,68 Ft
CHF: 318,03 Ft
2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Egyéb XII.kerület XIII.kerület

Színes a BAH is!

BAH csomópont pillérfestése.

Már nem szürkék a BAH-csomópont pillérei. A Színes Város Budapest Fesztivál keretében a főváros budai oldalán, a Budaörsi, az Alkotás és a Hegyalja út találkozásánál az argentin Grace készített színes festményeket a felüljáró pilléreire. A Mit látnak, mit gondolnak rólunk a külföldiek? téma kapcsán az argentin alkotó a védjegyének számító saját figuráival ábrázolta benyomásait. Grace eddig még nem járt nálunk, a magyar találmányú üvegbeton volt az első, ami beugrott neki Magyarországról, elmondása szerint ennek továbbgondolása jelenik meg absztrakt festményein a két figurával, akik találkoznak, és elmennek együtt a Balatonra…

BAH csomópont pillérfestése.

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.