2020. február 19., szerda
Zsuzsanna

Extra

Tatár Csilla: Nem becsúszott kisbaba a miénk, tudatosan terveztük!

Könnyek között mesélt kisbabájáról és eddigi megpróbáltatásairól Tatár Csilla. A tévés a legbensőbb titkairól, kételyeiről, félelmeiről, válásáról és az újra megtalált boldogságról vallott Ördög Nórának, akinek azt is elárulta, Gönczi Gáborral való szakítása után hirtelen jött ugyan a terhesség, ám cseppet sem véletlenül…

tatár csilla– Volt egy terhességem tavaly, egy inszemináció (mesterséges megtermékenyítés – a szerk.) után. Annak vége szakadt és az indított be nagyon sok folyamatot nálam – mesélte őszintén Tatár Csilla, aki az enido.hu-n adott interjút Ördög Nórának. Az MTVA műsorvezetőjének óriásit fordult az élete az elmúlt egy évben és nem tagadja, a sikertelen terhesség is hozzájárult ahhoz, hogy Gönczi Gáborral végleg elváltak útjaik.


– Két éves küzdelmen voltam túl és annyira sok jelet produkált a szervezetem, hogy nekünk nem kell ezt csinálni. Végig azt gondoltam, hogy velem van a baj. Pont ezért szurkáltattam magam, megműtöttek, majd még egyszer megműtöttek. Aztán kiderült, hogy senkivel sincs baj, a természet valahogy ezt akarja. Utólag jó megnézni a párválasztásunkat Gáborral, hogy ő és én is milyen párt választottunk magunknak. Annyira harmóniába kerültünk mindketten attól, hogy hozzánk való társat találtunk. Gábor utólag azt mondja, hogy borzasztóan hálás nekem azért, hogy volt erőm, energiám és akaratom ahhoz, hogy becsomagoljam a bőröndöm és azt mondjam, kezdjünk új életet – mesélte Csilla, aki úgy tűnik, nem is dönthetett volna jobban. Elvált Gönczi Gábortól és megismerte a most 41 éves szerelmét, Balázst, akivel már első közös babájukat várják. Csilla láthatóan sugárzik a boldogságtól és csillogott a szeme amikor párja vagy a babája került szóba. A kicsi érthetően a legnagyobb öröm az életében, hisz sokáig úgy tűnt, nem adatik meg számára az az érzés, hogy édesanya lehessen.

tatar csilla_facebook– Jött Balázs, és a szüleimnek is nehéz volt megmagyarázni ezt az egészet. Mi korábban egyébként barátok voltunk, két évvel ezelőtt ismerkedtünk meg egy New York-i forgatáson. Ő olyan férfi, hogy beleborzongok ha csak rá gondolok és annyira büszke vagyok arra, hogy mellettem van. Szuperpasi – mondta a tévés, aki azt is elárulta, hogy izgulós kismama.


– Nagyon aggódom. Balázs viszont borzasztó nyugodt – neki már van egy 17 éves lánya és egy 20 éves fia -, és fel sem merült benne, hogy most bármi baj lehet. Amúgy nem egy véletlen “becsúszott” baba a miénk. Hisz abban teljesen biztosak voltunk, hogy egymással akarjuk leélni az életünket. Decemberben eldöntöttük és februárban teherbe estem – mosolygott Csilla, aki még csak babonából is mindent megtett azért, hogy semmi se emlékeztesse őt az előző kisbabája tragikus elvesztésére. A kórház elé másképp parkolt és már irányból is közelítette meg a nőgyógyászati rendelőt. Azt akarta, hogy a legapróbb dolog is más legyen mint akkor.

– Az első ultrahang nagyon nehéz volt. Amikor az orvosom először mondta, hogy van szívhang, akkor kezdtem el először abban hinni, hogy minden rendben lesz. Ezután azt kértem a nőgyógyászomtól, hogy had menjek el hozzá minden héten, mert annyira stresszel, hogy nem tudom mi történik… Látnom kell a babát és attól megnyugszom!

Keretes:

Nóra miatt hagyta el a TV2-t

Csilla őszintén válaszolt minden kérdésre és látszott, hogy végre harmóniába került önmagával. A beszélgetést azzal kezdték, hogy elmesélte Nórának: neki is köze van ahhoz, hogy távozott a TV2-től, hisz érkezésével egyértelművé vált, hogy számára nincs már többé “hely”. Nem vezethet nagyszabású showműsorokat, hisz ő mindig “Csilluka” marad, akit a csatorna nevelt ki. De visszatekintve, ez volt a legjobb döntés, amit hozhatott.

Kapcsolódó Cikkek