EUR: 334,63 Ft
CHF: 314,44 Ft
2020. február 17., hétfő
Donát

Egyéb

Tehetségeket keresnek a szerencsés Galán testvérek

galanA Szerencse Híradó műsorvezetője, Galán Géza és tesvére, a Petőfi Tv műsorvezetője, Angéla igazán szerencsésnek mondhatják magukat. Sikeresek a szakmájukban és az élet minden területén megtalálták a számításaikat. Most másoknak segítenek, ugyanis egy nem mindennapi tehetségkutató verseny, a Talentométer házigazdái lesznek.

Elstartolt a Szerencsejáték Zrt. és az A38 Hajó közös tehetségkutató versenye, a Talentométer. A verseny házigazdái mindketten izgatottak, hogy végre együtt dolgozhatnak, és ennek persze anyukájuk örül a legjobban. A testvérpár alig várja, hogy megismerhesse a legújabb tehetségeket.


Még lehet jelentkezni a versenyre

A Talentometerben a zenei tehetségek mellett keresik a legjobb koncertfotósokat, de idén először a kreatív játéktervezők is összemérhetik tudásukat a szeptembertől decemberig tartó megmérettetésen. Szeptember 30-ig még lehet jelentkezni a versenyre, összesen öt különböző műfajban. A verseny zsűritagjai: Papp Szabi, a  Supernem énekes-basszusgitárosa, Gaya Arutunyan örrmény származású énekesnő, Premecz Mátyás orgonista, a hiphop/reggae műfaját Busa István, a metált pedig Farkas Zoltán képviseli.

Géza öt éve a Duna Tv-n hetente jelentkező Szerencse Híradója műsorvezetője, amelyben a nézők legnagyobb örömére sok sorsjegycsomag is gazdára talál. Angéla pedig a fiatalos Petőfi tévé arca: művészekkel, zenészekkel készít interjút. Mindketten szinte azonnal munkát kaptak az egyetem elvégzése után, és ezt tartják életük egyik legnagyobb szerencséjének is.
– Rám igaz, hogy szerencsésebb vagyok a magánéletben, mint a különböző játékokban – mesélte a Lokálnak Géza. – Ettől függetlenül nyertem pár kaparós sorsjegyen húszezer forintot és lottózni is szoktam. Vannak szerencseszámaink is a barátnőmmel, ezek olyan számok, amelyek jelen vannak az életünkben. Szülinapok, bizonyos életesemények vagy akár a megismerkedésünk pontos dátuma. Van egy nagy álmunk is, szeretnénk egy házat, ezért most is feladtunk egy lottószelvényt – tette hozzá a műsorvezető. Testvére, Angéla is hasonlóan gondolkodik a szerencséről.

– Biztos, hogy nem véletlen, ki nyeri éppen a lottóötöst. A játék vakszerencsének tűnik, de azt gondolom, hogy mindenkinek előre meg van írva a sorsa és az útja. Aki szerencsés, a hozzáállásával is hozzájárul ehhez. A szerencse – szokás mondani – az, amikor a felkészültség találkozik a lehetőséggel. Én ebben hiszek!


18-ra szerencseidézet:

„Az életben a szerencse sem véletlenszerűen pártol az emberekhez. A matematikában többnyire azoknak van szerencséjük, akik tehetségükkel, munkájukkal kiérdemlik.” Staar Gyula

19-re szerencseszám:

19 Heti szerencseszámunk: a szám boldogságot, beteljesülést ígér, sikert minden vállalkozásban ugyanúgy, mint a magánéletben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.