EUR: 338,49 Ft
CHF: 317,68 Ft
2020. február 29., szombat
Elemér

Tech

A Huawei és a Google bemutatta csúcstelefonját

Ma San Franciscóban a Huawei és a Google bemutatta új, innovatív okostelefonját, a Nexus 6P-t, amely a Google legújabb mobil operációs rendszerét, az Android 6.0 Marshmallow-t futtatja.

“A Huawei nagy örömére szolgál, hogy együttműködhet a Google-lal, és a nemzetközi piacokat elláthatja a különleges felhasználói élményt nyújtó prémium Nexus-szal” – nyilatkozta Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának (Consumer Business Group) vezérigazgatója. “Nagyra becsüljük a fogyasztók nyitottságát, amellyel életük minden területén fogadják a mobil technológiát, így olyan okostelefont alkottunk számukra, amelynek nagyszerű a dizájnja, remek teljesítményt nyújt, és zökkenőmentesen működik az Android legújabb verziójával, a 6.0 Marshmallow-val.”


“Nagy lelkesedéssel tölt el minket, hogy a Huawei partnereként, közösen mutathatjuk be a fogyasztóknak a prémiumkategóriás modelljeink csúcsát képviselő Nexus 6P-t, és az Android 6.0 verzióját, a Marshmallow-t, eddigi legkifinomultabb és legnagyobb teljesítményű operációs rendszerünket” – mondta el Hiroshi Lockheimer, a Google Android, Chromecast és Chrome operációs rendszerekért felelős alelnöke.

Elegáns külső


A Nexus 6P elegáns, teljesen fémből készült unibody készülék, amelynek készülékházához a repüléstechnikában is alkalmazott eloxált alumíniumot használt a Huawei. A készülékház legömbölyített sarkai és gyönyörűen formatervezett hátlapja kiemelik a rossz fényviszonyok közt is kiváló képet biztosító, rendkívül gyors fókuszálásra képes kamerát.

100%-ban Android

A Huawei és a Google által bemutatott Nexus 6P igazi prémiumkategóriás eszköz, amely teljes mértékben az Androidra támaszkodik, és a legújabb operációs rendszert, az Android 6.0 Marshmallow-t futtatja.

Erőteljes és nagy teljesítményű

A Nexus 6P 5,7 colos képátlójú, WQHD 518 ppi képpontsűrűségű AMOLED kijelzője tökéletesen éles képet biztosít játékokhoz, filmnézéshez és munkavégzéshez egyaránt, az előlapján található sztereó hangszórók pedig tiszta hangzással teszik teljessé az élményt. A legújabb, nyolcmagos QualcommR SnapdragonT 810 v2.1 processzorral működő Nexus 6P kiváló teljesítményt nyújt, és a 3450 mAh kapacitású akkumulátor akár 24 órás beszélgetést vagy sms-ezést is lehetővé tesz.* A készülék új, C típusú USB csatlakozójához a kábel bármelyik irányból csatlakoztatható, így a csatlakoztatás jóval egyszerűbb és gyorsabb lett.* A beépített C típusú gyorstöltővel 10 perces töltés után akár hét órányi üzemidőre is fel lehet tölteni a telefont.

* Az akkumulátor kapacitására vonatkozóan megadott értékek hozzávetőleges adatok, amelyek átlagos, vegyes (azaz használatot és készenléti állapotot is magában foglaló) használatot tükröznek. Az akkumulátor tényleges teljesítménye változó lehet, és számos tényező befolyásolja, mint például a jelerősség, a hálózati konfiguráció, az akkumulátor életkora, a környezeti hőmérséklet, a használt funkciók, az eszköz beállításai és a tulajdonos telefonálási, adatforgalmazási és applikációhasználati szokásai.

Erőteljes, több fény feldolgozására képes kamera

A Nexus 6P a legjobb multifunkciós kamerával rendelkezik. A Nexus kamerája tökéletes a kültéri fotózáshoz, de leginkább kedvezőtlen fényviszonyok között mutatja meg, mi mindent tud. A nagyobb, 1,55 ?m pixelméret révén több fényt képes feldogozni, így még a legrosszabb fényviszonyok között is részletgazdag és éles képeket készít. A Nexus 6P tulajdonosa emellett 4K videókat és high-frame-rate lassított felvételeket is készíthet telefonjával. A gyorsabb Google Camera alkalmazás segítségével villámgyorsan elindítható a kamera, a Google Photos appal pedig könnyen megtekinthetők és bármikor elővarázsolhatók a telefon memóriájából megörökített élményeink. A Nexus 6P előlapi kamerája 8 megapixeles, és a Google innovatív HDR+ technologiájával rendelkezik, melynek köszönhetően a szelfikészítésre a piacon jelenleg található legalkalmasabb készüléknek számít.(folyt.)

Kapcsolódó Cikkek